«ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ και λοιπούς»

Εννέα γυναίκες με αγάπη, πόνο και αυτοσαρκαστική διάθεση πραγματεύονται τη γυναικεία υπόσταση σε μια συρραφή τριανταπέντε κειμένων.
Η ομάδα «Έναρξις», με γνώμονα την διαφορετικότητα των συναισθημάτων μέσω των εναλλαγών της συγκίνησης και του γέλιου, καθρεφτίζει την γυναίκα χωρίς φραγμούς με ειλικρίνεια και εντιμότητα.


Κείμενα : Μαρία Φιλίππου
Ομάδα «Έναρξις»

Σκηνοθεσία: Μαρία Φιλίππου

Παίζουν: Αθηνά Αφαλίδου, Ελένη Γιαλαμά, Σταυρούλα Καλαϊτζή, Δήμητρα Κωνσταντίνου, Φωτεινή Λαμπροπούλου, Χριστίνα Μπατζιοπούλου, Βάσω Τασοπούλου, Μαργαρίτα Τοκατλίδη και η Μαρία Φιλίππου. Αθωότητα η Νικολίνα Κανέλλου

Πληροφορίες
Η ομάδα «Έναρξις» παρουσιάζει την παράσταση
«ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ και λοιπούς»
Της Μαρίας Φιλίππου


ELIART
Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός,
Τηλ. 210 3477677 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web address: http://www.eliarttheater.gr

Από 27 Απριλίου έως 26 Μαΐου, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη

Ώρα Έναρξης: 21.00
Είσοδος: 15 ευρώ (φοιτητικό 10 ευρώ)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3477677
To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: Κάθε Τρίτη μέχρι το τέλος