Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη

Ο Στάθης Λαγκαδάς, που τα δέκα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Θέατρο Σκιών, κάθε Κυριακή στο Θέατρο ELIART, θα προσφέρει στα παιδιά με τις αυθεντικές φιγούρες του, παραστάσεις Καραγκιόζη, απο το παλαιότερο και νεώτερο ρεπερτόριο, αλλά και δικές του διασκευές απο παραμύθια απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Αυτή την Κυριακή στις 26 Δεκεμβρίου, τα παιδιά θα απολαύσουν την παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη». Μετά απο ένα στοίχημα που έχει βάλει ο Πασσάς με τον Χατζηαβάτη, ότι θα καταφέρει να κάνει πλούσιο τον Καραγκιόζη αυτά τα Χριστούγεννα, μέσα απο κωμικές συμπτώσεις ή ατυχίες, όλοι θα περιμένουμε να μάθουμε άν τελικά θα κερδίσει το στοίχημα ο Πασσάς ή άν ο Καραγκιόζης θα παραμείνει πάμπτωχος.

Πληροφορίες
ELIART
Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός,
Τηλ. 210 3477677 e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web address: http://www.eliarttheater.gr

Ημερομηνία / ώρα:
Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 12.00π.μ.
Εισιτήριο: 5euro
Διάρκεια: 1 ώρα ( με διάλειμμα 10 λεπτών)
To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση 24/12 στις 16.00