«Όπως η Θέλμα και η Λουϊζ»

Η FIDELITE PRODUCTIONS παρουσιάζει την κωμωδία του Αμερικανού John Ford Noonan, «Όπως η Θέλμα και η Λουίζ», στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη, «Αίθουσα Κάρολος Κουν» από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου. Η μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία είναι της Εμμανουέλας Αλεξίου, με πρωταγωνίστριες την Άννα Αδριανού και τη Μαρία Γεωργιάδου.

Πρόκειται για ένα έργο - ύμνο στη γυναικεία φιλία.

Οι δύο ηρωίδες της παράστασης υποδύονται δυο γυναίκες ταλαιπωρημένες απ? τους κατ? εξακολούθηση άπιστους συζύγους τους. Ακόμα κι αν τα γεγονότα στρέφονται εναντίον τους, εκείνες με τη στάση τους ανατρέπουν τα πάντα και αντί να γίνουν άσπονδοι εχθροί αυτές κατορθώνουν να γίνουν οι καλύτερες φίλες.

Με ρυθμούς γρήγορους, καταιγιστικούς και κινηματογραφική ροή, το έργο «Όπως η Θέλμα και η Λουίζ» κατορθώνει το ακατόρθωτο, γεφυρώνοντας τη διαφορετική γλώσσα που μιλούν μερικές φορές οι γυναίκες με τους άντρες. Σημαντικός παράγων σ? αυτό είναι η καταλυτική παρουσία του Γιάννη Ζουγανέλη, σ? ένα κινηματογραφικό ρόλο έκπληξη.

Το έργο «Όπως η Θέλμα και η Λουίζ» του John Ford Noonan πρωτοανέβηκε στo Astor Place Theatre της Νέας Υόρκης το 1979, με τίτλο «A coupla white chicks sitting around talking», με πρωταγωνίστριες τη Σούζαν Σαράντον και την Εϊλήν Μπρέναν. Στο θεατρικό αυτό έργο βασίστηκε και το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας «Θέλμα και Λουίζ» το 1991.

MARIA_GEWRGIADOY_ANNA_ADRIANOY_EMMANOYELA_ALEXIOY_ROYLA_NIKOLAOY_GIANNHS_ZOYGANELHS

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση - Σκηνοθεσία- Διασκευή: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σκηνικά- Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Video art: Πιέρρος Ανδρακάκος
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Παραγωγός : Ρούλα Νικολάου
Μουσική Επιμέλεια : Πάνος Βελούζος, Εμμανουέλα Αλεξίου
Χορογραφίες : Ισίδωρος Σιδέρης
Βοηθός Σκηνοθέτη : Στέφανος Μαρκάκης

Πρωταγωνιστούν

Άννα Αδριανού, Μαρία Γεωργιάδου
Κινηματογραφική παρουσία: Γιάννης Ζουγανέλης
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Τηλέφωνα : 210-9583571 και 6974729382,
Ηλεκτρονική Διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Παρασκευή : 21:30
Σάββατο : 19:00 και 21:30
Κυριακή : 21:30
Δευτέρα : 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος : 20 ?Φοιτητικό : 15 ?
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 80 λεπτά

ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΜΕΝΗΣ
π. Τρικούπη 34 & Κουντουριώτου, Εξάρχεια, Τηλ. 210-8253489
To Art magazine δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να την παρακολουθήσουν κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση και αντίστοιχα το art magazine θα σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. H διαθέσιμη ημερομηνίες είναι το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5/12 αντίστοιχα.

Κλήρωση Παρασκευή 3/12 στις 15.00!