Evita- Η Γυναίκα Σύμβολο στο Μιούζικαλ Θρύλος!

Η Evita στο Θέατρο Badminton από 11 έως 30 Μαίου 2010. Μια ανεπανάληπτη στιγμή του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου με την υπογραφή του διδύμου των μεγάλων επιτυχιών σερ Andrew Lloyd Webber και Tim Rice (Cats, Jesus Christ Superstar). Ένας ιδιαίτερα απαιτητικός ρόλος και μια παράσταση γεμάτη θέαμα και συγκίνηση, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην πρωτότυπή της μορφή, κατευθείαν από το West End και τη Βρετανική της περιοδεία.

Το έργο- που έχει αρκετές φορές στο παρελθόν «σπάσει τα ταμεία» τόσο στο Broadway, όσο και στο Wend End- ζωντανεύει τη δυναμική προσωπικότητα της Εβίτα Περόν. Η Εβίτα, ως δεύτερη σύζυγος του προέδρου της Αργεντινής, Χουάν Ντομίνγκο Περόν έγραψε ιστορία ως μια πολυδιάστατη, «αγία» για κάποιους και αδίσταχτη για κάποιους άλλους, γυναίκα, η οποία έζησε την απόλυτη αποθέωση, αλλά και την παρακμή μέχρι τον πρόωρο θάνατό της, μόλις 33 ετών.

Την παραγωγή που έρχεται στο Θέατρο Badminton υπογράφει ο κορυφαίος παραγωγός του West End, Bill Kenwright, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Andrew Lloyd Webber, Really Useful Group. Το ρόλο της Εβίτα ερμηνεύει η σταρ του West End Abigail Jaye η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά μιούζικαλ, όπως: Joseph and his Amazing Technicoloured Dreamcoat, Grease, A Tribute to Dirty Dancing και άλλα.

Στο ρόλο του Τσε είναι ο Mark Powell, ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός με μεγάλη εμπειρία στο μουσικό θέατρο και συμμετοχές σε παραγωγές, όπως: The Full Monty, Zorro, Imagine This , Les Mis?rables, Grease..

Με μερικά από τα διασημότερα και βραβευμένα τραγούδια, όπως Don?t Cry for Me Argentina, On This Night of a Thousand Stars, Another Suitcase in Another Hall, Oh What a Circus, You Must Love Me, καθώς και με 20 σπουδαία βραβεία στο βιογραφικό του, συμπεριλαμβανομένου και του Όσκαρ για την ομώνυμη ταινία με τη Μαντόνα και τον Αντόνιο Μπαντέρας, το αριστούργημα αυτό στη νέα του παραγωγή έχει ήδη αναδειχθεί στο «απόλυτο θεατρικό γεγονός της χρονιάς».

Η Γυναίκα Σύμβολο. Στο Μιούζικαλ Θρύλος!

Συντελεστές της παράστασης:

Στίχοι :Tim Rice

Μουσική:Andrew Lloyd Webber

Σκηνοθεσία: Bob Tomson και Bill Kenwright

Σχεδιασμός Παραγωγής: Matthew Wright

Χορογραφίες: Bill Deamer

Σχεδιασμός Φωτισμών: Mark Howett

Σχεδιασμός Ήχου: Ben Harrison

Ενορχήστρωση: Andrew Lloyd Webber και David Cullen

Μουσική Διεύθυνση & Διασκευές: David Steadman

 

Πληροφορίες:

Θέατρο Badminton

Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, 15773 Αθήνα, Τηλ: 211 1086024, www.badmintontheater.gr

Tιμές εισιτηρίων: Από ?20 έως ?75

Διάρκεια: 2 ώρες και 20', συμπεριλαμβάνεται διάλειμμα 20'

Παραγωγή: ADaM Productions