Δημοπρασία Τέχνης & Αντικειμένου "Χωρίς Συστάσεις" από τον Οίκο Myrό Antiques House

Ο οίκος δημοπρασιών Myro Antiques House σας προσκαλεί σε μια δημοπρατική εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα. Πρόκειται για ένα evening sale στο οποίο κυριαρχεί παιγνιώδης διάθεση και “καραδοκούν” πολλές ευκαιρίες για τους ενημερωμένους συμμετέχοντες.

Η δημοπρασία “Χωρίς Συστάσεις” θα διεξαχθεί στον υπαίθριο χώρο, μπροστά στο κεντρικό κτίριο του Οίκου, την Τετάρτη 31Αυγούστου 2016 στις 19.00 (εγγραφές) και το σφυρί θα πέσει στις 19.30. Τα αντικείμενα βρίσκονται ήδη σε έκθεση, στο ισόγειο του κτιρίου. Ο οίκος βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, στο οροπέδιο, και προσφέρει ένα δροσερό περιβάλλον ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Πάρκο Γλυπτικής της Greek Marble Initiative που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις.

Τα δημοπρατούμενα (Lots) προβάλλονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο με μόνο με φωτογραφίες υψηλής πιστότητας, και κατά τα άλλα φέρουν μονάχα την τιμή εκκίνησης τους και τον διακριτικό τους αριθμό, χωρίς περεταίρω περιγραφή. Επαφίεται στις γνώσεις του συμμετέχοντα να αντιληφθεί ποιά από τα αντικείμενα, έργα τέχνης, κλπ., είναι απλά όμορφα ή ενδιαφέροντα διακοσμητικά ή πραγματικές αντίκες, συλλεκτικά είδη ή/και σημαντικά έργα τέχνης γνωστών δημιουργών.

Όλα τα αντικείμενα έχουν τιμή εκκίνησης 50 ευρώ. Αρκετά από τα αντικείμενα έχουν ακόμα και δεκαπλάσια εμπορική αξία. Δείτε τα όλα στην διεύθυνση www.myroauctions.gr.


Όλα τα Lots έχουν μία φόρμα MAKE OFFER, μέσω της οποίας ο οίκος θα δεχτεί προσφορές εφόσον ο ενδιαφερόμενος δεν μπορεί να παρεβρεθεί και να “χτυπήσει” κάποιο αντικείμενο (οι κανόνες που διέπουν αυτήν την δυνατότητα περιγράφονται παρακάτω, στην ομώνυμη ενότητα). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και από κοντά τα αντικείμενα της δημοπρασίας καθημερινά, και τα Σαββατοκύριακα 11.00 – 17.00, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (6948813460, 6971890212). Την ημέρα της δημοπρασίας η έκθεση θα είναι ανοικτή 2 ώρες πριν την εκκίνηση της δημοπρασίας και, εξειδικευμένοι σε διαφορετικές κατηγορίες αντικειμένων συνεργάτες του Οίκου θα είναι στην διάθεση του κοινού για να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση σχετική με τα αντικείμενα.

Η δυνατότητα MAKE OFFER : Ο χρήστης μπορεί πλέον να επιλέξει την λειτουργία “MAKE OFFER” μέσω της οποίας στέλνει στον Οίκο δημοπρασιών ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα με τα στοιχεία του και το ανώτερο ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει για το συγκεκριμένο lot. Το ποσό αυτό θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο ή ίσο με την τιμή εκκίνησης του εκάστοτε Lot .

Κατά την διάρκεια της δημοπρασίας:

α. Αν η τιμή του Lot δεν φτάσει το ποσό της προσφοράς, ο πελάτης που έκανε την προσφορά κατοχυρώνει το Lot στην τιμή του τελευταίου χτυπήματος συν ένα.

β. Αν η τιμή του Lot ξεπεράσει το ποσό της προσφοράς, ο πελάτης χάνει το Lot.

γ. Αν η τιμή του Lot είναι ίση με το ποσό της προσφοράς, προτεραιότητα έχει ο πελάτης που βρίσκεται μέσα στην αίθουσα.

Την φόρμα “MAKE OFFER” θα την βρείτε για κάθε αντικείμενο της δημοπρασίας, κάτω από την αναλυτική περιγραφή του αντικειμένου.

Την ημέρα της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το πληρώσουν και να το πάρουν ακόμη και επιτόπου, ή, εναλλακτικά να το παραλάβουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντικείμενα της δημοπρασίας βρίσκονται στον χώρο της δημοπρασίας ένα μήνα νωρίτερα, ώστε παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα εξετάσουν από κοντά.Εξάλλου, αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στο 6971890212).

 

Η είσοδος στην δημοπρασία και στην έκθεση είναι ελεύθερη για όλους.