2o Patission Cinemart Festival

Το Patission Cinemart Festival ανοίγει τις πύλες του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 19 Απριλίου 2015.

To Aθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο διοργανώνει το 2ο κινηματογραφικό φεστιβάλ-φόρουμ της κεντρικής λεωφόρου της Αθήνας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), και την πρεσβεία του Καναδά, στους ιστορικούς κινηματογράφους Αλεξάνδρα και Αλκυονίς από 19 ως 22 Απριλίου με την υποστήριξη του Ελληνικού κέντρου κινηματογράφου.

Το φετινό θέμα του Patission Cinemart είναι:''πολιτισμός και ευ ζην''. Οι φίλοι του κινηματογράφου θα μπορέσουν να απολαύσουν 11 βραβευμένες ταινίες και ντοκυμαντέρ από τον Καναδά (4), και την Ελλάδα (7).

PATISIONCINEMART April15 POSTER A3 WEB JPG

Το Patission Cinemart εξελίσσεται σε ένα θεσμικό κόμβο διαπολιτισμικού διαλόγου που μελετάει την σχέση του πολιτισμού με κάθε άλλη έκφραση της ζωής, επίσης αναδεικνύει ταλαντούχους δημιουργούς και επιπλέον ενισχύει την πολιτιστική αξία της ιστορικής λεωφόρου Πατησίων, του δρόμου των θεάτρων και των κινηματογράφων που έχει σημαδέψει τον Αθηναϊκό πολιτισμό.
Το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, ο ΟΠΑΝΔΑ και η πρεσβεία του Καναδά καλούν τους Αθηναίους και τους επισκέπτες που θα βρεθούν στην πόλη μας εκείνο το διάστημα να απολαύσουν ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό «φόρουμ».

  • Έναρξη την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 στον κινηματογράφο Αλκυονίς στις 19.00 με είσοδο ελεύθερη στο φόρουμ.
  • Επιδοτούμενη τιμή εισητηρίου από το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο, τον ΟΠΑΝΔΑ και την πρεσβεία του Καναδά στα 3 ευρώ και για περισσότερες από μία συνεχόμενες ταινίες στα 5 ευρώ.

Πληροφορίες: www.athensartnetwork.gr , athensartnetwork.blogspot.gr
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σινεμά Αλεξάνδρα: Πατησίων 77-79 & Λεωφ. Αλεξάνδρας (ΗΣΑΠ Βικτώρια)
Τηλ.: 2108219298 , 2106786000
Σινεμά Αλκυονίς: Ιουλιανού 42-46, πλ. Βικτωρίας (ΗΣΑΠ Βικτώρια)
Τηλ.: 2108220008, 2108220023