Open Day Προπαρασκευαστικών Μαθημάτων Ελευθέρου & Γραμμικού Σχεδίου

Open Day Μαθημάτων Ελευθέρου & Γραμμικού Σχεδίου Open Day Μαθημάτων Ελευθέρου & Γραμμικού Σχεδίου

Open Day Προπαρασκευαστικών Μαθημάτων Ελευθέρου & Γραμμικού Σχεδίου την Πέμπτη 18 Σεπτέμβριου 2014 από τις 6:00 π.μ. έως τις 8:30 μ.μ.

Δέκα (10) Τομείς Σπουδών και εξήντα οκτώ (68) Ειδικότητες, δύο (2) χρόνια (4 εξάμηνα) φοίτηση και Κρατικό Δίπλωμα δίνουν το εισιτήριο για τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος. Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, ΜΜΕ & Επικοινωνία, Art & Design, Υγεία, Μόδα & Ομορφιά, Παιδαγωγικά, Τουριστικά Επαγγέλματα, Sound & Music, Cinema & TV. Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. παρέχει Ποιότητα στην Εκπαίδευση, Κορυφαίες Συνεργασίες και Επαγγελματική Αποκατάσταση.

Το μαθήματα Ελεύθερο και Γραμμικό σχέδιο αποτελούν τα ειδικά μαθήματα για την εισαγωγή τόσο στην Αρχιτεκτονική (Αθήνα και επαρχία) όσο και στα αντίστοιχα καλλιτεχνικά τμήματα Α.ΤΕΙ (Διακόσμηση, Γραφιστική, Συντήρηση Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων). Ανεξάρτητα όμως από την προετοιμασία για τις εξετάσεις τα μαθήματα σχεδίου αναπτύσσουν δεξιότητες και συμβάλουν στην διαμόρφωση της προσωπικότητας κάθε μαθητή.
Ο τομέας art + design + computing του Εκπαιδευτικού Οργανισμού D.O.M.I., με την πολύχρονη εμπειρία και αγάπη στην καλλιτεχνική εκπαίδευση αλλά και την υποστήριξη των εξειδικευμένων καθηγητών του, εγγυάται ότι τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν με τον καλύτερο και ουσιαστικότερο τρόπο, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να προχωρήσουν με επιτυχία στις σπουδές που επιθυμούν.

Εισηγητής Ελευθέρου Σχεδίου: Παπατσώρης Τάσος (Εικαστικός, ΜΑ Animation)
Εισηγήτρια Γραμμικού Σχεδίου: Ράσκου Μαρία (Aρχιτέκτων Mηχανικός, Καθηγήτρια 3D Architectural Design)

Δηλώστε συμμετοχή http://artlab21.gr/sxedio/
Η αντίστροφη μέτρηση για την καριέρα σου άρχισε! Αν θες κι εσύ να γνωρίσεις το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ που σου ταιριάζει και να ξεκινήσεις μια λαμπρή ΚΑΡΙΕΡΑ, έλα όλο τον Σεπτέμβριο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. στο κέντρο της Αθήνας. Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. σού προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα! ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια, Ημερίδες, Εκθέσεις, Μουσική, Workshops, Παράλληλες Δράσεις.
Διεκδίκησε το μέλλον σου στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.!
Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα των Δωρεάν Σεμιναρίων και των Παράλληλων Δράσεων του D.O.M.I. /*festival*/ http://www.domi-iek.gr/domi-festival-september-program

Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ!
Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | www.domi-iek.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | facebook.com/domi.iek

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GreenWave Festival «Μιλάμε ελληνικά!» »