22ο FestKass: H εφαρμογή του φεστιβάλ Κασσάνδρας

FestKass FestKass

FestKass: H εφαρμογή του φεστιβάλ Κασσάνδρας. To φεστιβάλ Κασσάνδρας φέτος καινοτομεί προσφέρωντας μια εφαρμογή για κινητά για iPhone και android.

Μουσική, θέατρο, πολιτισμός και μια μοναδική έκθεση με φωτογραφίες της μεγάλης Ελληνίδας Μελινας Μερκούρη. Αυτά τα τρία στοιχεία συνθέτουν το 22ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας. Το φετινό φεστιβάλ έχει τη χαρά να φιλοξενεί μαζί με σπουδαίους καλλιτέχνες και μια υπέροχη έκθεση με ανέκδοτες φωτογραφίες της μεγάλης Ελληνίδας Μελίνας Μερκούρη. Η έκθεση είναι μια ευγενική προσφορά του ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη»

FestKass: H εφαρμογή του φεστιβάλ Κασσάνδρας
Φέτος όμως το αγαπημένο φεστιβάλ Κασσάνδρας έρχεται και σε μέγεθος τσέπης με μια νέα εφαρμογή για κινητά. Ο χρήστης έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για το πρόγραμμα: ποιες συναυλίες, θέατρα και δρώμενα θα παίξουν φέτος το καλοκαίρι στο αμφιθέατρο Σίβηρης, να βρει τις παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και να αναζητήσει σημεία προπώλησης εισητηρίων. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποίησει το χάρτη για εύκολη πλοήγηση από όπου κι αν βρίσκεται με ένα κλικ. Το καλύτερο; Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και είναι διαθέσιμη για iPhone και android και λειτουργεί και χωρίς σύνδεση στο δίκτυο. Αν επισκεφτείτε φέτος το καλοκαίρι το πρώτο πόδι Χαλκιδικής σιγουρευτείτε οτι θα έχετε κατεβάσει το FestKass και καλό πολιτιστικό καλοκαίρι!

H εφαρμογή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το φεστιβάλ Κασσάνδρας και το e-Χαλκιδικη (www.halkidiki.com.gr ) από την infalia. Η infalia είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας και έντασης γνώσης με την υποστήριξη του EKETA (Εθνικού Κέντρου Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης) με ισχυρή τεχνογνωσία στην κατασκευή εφαρμογών για κινήτα αλλά ιδιαίτερα στην ανάλυση και επεξεργασία μεγάλης κλίμακας δεδομένων από τα κοινωνικά δίκτυα και τον ιστό με στόχο να μετατρέψουμε την τεράστια πληροφορία που υπάρχει διαθέσιμη, σε γνώση και έξυπνες στρατηγικές για τους πελάτες μας.
Μάθετε περισσότερα στο www.infalia.com .