Ρεβεγιόν με τους αγαπημένους μας!

Επειδή φέτος έχουμε πολλούς λόγους που μας «φρενάρουν» να βγούμε έξω και να γιορτάσουμε, τι καλύτερο από συγκεντρώσεις στο σπίτι μας για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, απολαμβάνοντας αυτές τις ξεχωριστές μέρες!

Ίσως η πιο κατάλληλη περίοδος για να αναλογιστούμε τη ζωή μας και να έρθουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Να βοηθήσουμε ίσως όσους υποφέρουν από συγκρούσεις, καταστροφές και κακουχίες. Το καλύτερο γιατρικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η καλή παρέα και η συναναστροφή και η υποστήριξη των αγαπημένων μας!

xristougenniatiko dentrro

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να τους καλέσουμε και να διασκεδάσουμε με πολύ χιούμορ! Το γέλιο μας "ανεβάζει" και είναι ψυχοθεραπευτικό. Ειδικά αυτή την περίοδο το έχουμε πολύ περισσότερο ανάγκη!

Οι καλοί φίλοι και οι αγαπημένοι μας χωράνε παντού

Δεν έχει σημασία αν το σπίτι μας είναι μικρό ή μεγάλο. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε αυτούς που αγαπάμε και επιθυμούμε κοντά μας.

Η διακόσμηση του χώρου

Όλοι, λίγο πολύ έχουμε στολίσει το σπίτι μας άρα δεν έχουμε να ασχοληθούμε και πολύ με αυτό το κομμάτι.

Φτιάχνοντας το bar και το μπουφέ

Ένα καλά εξοπλισμένο bar είναι σημαντικό για να κρατήσει το κέφι σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία για τα ποτά: αρκεί να έχουμε τα βασικά και οι καλεσμένοι μπορούν να ενισχύσουν φέρνοντας κάτι οικονομικό. Ένα καλό κόκκινο κρασί ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Όσο για το μπουφέ μπορούμε να ακολουθήσουμε παρόμοια λογική και ευπρόσδεκτο ότι φέρει ο καθένας.

Μουσική και χορός

Πρώτη προτεραιότητα σε κάθε πάρτυ αλλά και η συνταγή της επιτυχίας είναι η μουσική. Αν δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να κάνει τον dj της βραδιάς μπορούμε να φτιάξουμε μια σειρά τραγουδιών στον υπολογιστή μας και να αφήσουμε την playlist να παίζει. Επίσης θα μπορούσαμε να παίξουμε κάποιο ομαδικό παιχνίδι που μας αρέσει όπως χαρτιά, uno, taboo κ.α

Στο τέλος του ρεβεγιόν θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε ένα μικρό συμβολικό αναμνηστικό δωράκι για κάθε καλεσμένο, είτε αγοραστό είτε φτιαγμένο από εμάς τους ίδιους.

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους!
Και του χρόνου!