Meet the Artist 4 @ Myrό Gallery

Στις 4, 5, και 6 Δεκεμβρίου η Myrό Gallery θα φιλοξενήσει την 4η διοργάνωση του Meet the Artist 4, του επιτυχημένου project αδιαμεσολάβητης επαφής των καλλιτεχνών με το φιλότεχνο κοινό.

Το τριήμερο project παρουσιάζει χωρίς την διαμεσολάβηση της γκαλερί περισσότερους από 20 εικαστικούς καλλιτέχνες & designers, οι οποίοι θα παρευρίσκονται σε αυτή επί τρεις ημέρες 12.00 – 22.00, μιλώντας με το κοινό για την δουλειά τους και δείχνοντας χαρακτηριστικά τους έργα. Ζωγραφική, μικρογλυπτική, κόσμημα, χαρακτική, μινιατούρα, εικαστικό αντικείμενο, διακοσμητικά, κεραμικά συγκαταλέγονται στα έργα που θα δει ο επισκέπτης.

Τα εγκαίνια του Meet the Artist 4 θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 20.00 το βράδυ. Η είσοδος όλες τις ημέρες είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλες εκδηλώσεις & workshops θα ανακοινωθούν μερικές μέρες πριν την διεξαγωγή του project.

 Συμμετέχοντες, τα βιογραφικά τους, και άλλες σχετικές πληροφορίες βρείτε στο www.myro.gr, στην ενότητα "Meet the Artist".

Σχετικά με το Meet the Artist

To project "Meet the Artist" είναι βραχεία έκθεση τριών ημερών στόχος της οποίας είναι να φέρει σε απευθείας επαφή τους φιλότεχνους με τους δημιουργούς – καλλιτέχνες. Στο πλαίσιο του project η γκαλερί παραχωρεί έναν προσυμφωνημένο χώρο σε καλλιτέχνες και ομάδες εικαστικών καλλιτεχνών, ώστε να εκθέσουν ό,τι και όπως επιθυμούν, να διαχειριστούν μόνοι τους την σχέση τους με το φιλότεχνο κοινό, να μιλήσουν με τους επισκέπτες, να κάνουν νέες γνωριμίες και εγκαινιάσουν σχέσεις. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον καλλιτέχνη να έρθει σε άμεση επαφή με το κοινό, να τεκμηριώσει τις δημιουργίες του με την δική του ματιά, και εγκαθιδρύσει μονιμότερες σχέσεις με το κοινό του ή/και να διαχειριστεί καλύτερα τις υπάρχουσες. Από την άλλη μεριά, δίνεται η ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό της πόλης να κατανοήσει καλύτερα την δημιουργία και την παραγωγή του καλλιτεχνικού έργου, αλλά και να επιδιώξει την αδιαμεσολάβητη σχέση με τον καλλιτέχνη. To project διοργανώνεται 2 φορές τον χρόνο και η πρώτη διοργάνωση του έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2013.

MtA4

 

Συμμετοχή
Καλλιτέχνες που θα ήθελαν να συμμετέχουν σε επόμενη διοργάνωση μπορούν να επικοινωνούν με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Myrό Gallery κ. Πάρη Καπράλο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 6948813460).