1ο Athens Spirit Film Festival

1ο Athens Spirit Film Festival 1ο Athens Spirit Film Festival

1ο Athens Spirit Film Festival. Από τις 19 έως τις 25 Νοεμβρίου 2015. Εκεί που με τρόπο μοναδικό, η Τέχνη θα συναντήσει την Πνευματικότητα & την Φιλοσοφία, για πρώτη φορά στην πόλη μας!!!

Με το σύνθημα «Where ‪Art‬ meets ‪Philosophy‬» & ένα κοινό όραμα, να καθιερωθεί ετησίως ως η μεγαλύτερη γιορτή πνευματικότητας & φιλοσοφίας στην Ελλάδα, η ομάδα των Surfers 4 Life σερφάρει ξανά δυναμικά...διοργανώνοντας το 1ο Athens Spirit Film Festival!

Ο ‪Einstein‬ έλεγε πως «Kανένα θέμα δεν μπορεί να λυθεί από το ίδιο επίπεδο της συνειδητότητας που το δημιούργησε».

Με έναρξη την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015, Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας, & για 7 συνεχόμενες ημέρες, η πόλη αλλάζει την ‪συνειδητότητα‬ της, μέσα από προβολές επιλεγμένων ταινιών, πνευματικού & φιλοσοφικού περιεχομένου, καθώς & με αναλύσεις από επιστήμονες, φιλοσόφους, συγγραφείς & ειδικούς σε θέματα πνευματικής ανάπτυξης & προσωπικής ενδυνάμωσης.

Άλλα δρώμενα που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ συμπεριλαμβάνουν ένα debate με θέμα «H ‪‎πνευματικότητα‬ & η επιστήμη, συγκλίνουν;», μία ημερίδα για τις «συνοικίες φωτός», προϊοντική έκθεση, μουσικές, θεατρικές & άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μία μεγάλη γιορτή & πολλές άλλες εκπλήξεις...

Σε μία περίοδο που η ‪πίστη‬ & οι αξίες μας δοκιμάζονται, οι Surfers4Life συνεχίζοντας την ιστορία των επιτυχημένων διοργανώσεων & φεστιβάλ εθελοντικού & ανιδιοτελούς χαρακτήρα, έρχονται για μία ακόμη φορά να δημιουργήσουν μία καινοτόμο δράση που έχει ως στόχο τη θετική & ουσιαστική συνεισφορά στους συνανθρώπους μας, την ανύψωση της συνειδητότητάς μας καθώς & την εύρεση λύσεων στην καθημερινότητά μας.

Η συμμετοχή στο φεστιβάλ θα έχει συμβολικό κόστος, ενώ τα έσοδα από τη διεξαγωγή του θα διανεμηθούν απευθείας σε επιλεγμένες ΜΚΟ που εμπνέουν με το έργο τους στο χώρο της υγείας & της προσωπικής ανάπτυξης.

Πληροφορίες
1ο Athens Spirit Film Festival

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου & Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Technopolis City of Athens

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου έως Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 Art Factory - Τεχνοστάσιο

Κόστος συμμετοχής : days pass 35€, 1 day pass 8€ & event pass 5€

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες:
athensspiritfilmfestival.org