Επτά πρωτοεμφανιζόμενοι χορογράφοι και επτά νέοι μουσικοί-συνθέτες συνεργάζονται σε ένα εργαστήριο εντατικής προετοιμασίας οκτώ εβδομάδων με τη Σοφία Μαυραγάνη και τον Θάνο Πολυμενέα – Λιοντήρη παρουσιάζοντας τα πρωτότυπα έργα τους στο Μέγαρο.

Ένα νέο πρόγραμμα, το Εργαστήρι Εικαστικών και Αφήγησης για παιδιά, αποτελεί την καινούργια πρόταση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων για τους μικρούς μας φίλους, προσφέροντάς τους μία ενδιαφέρουσα επιλογή καλλιτεχνικής έκφρασης σε συνδυασμό με το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 19:16

Συνεργασία της ARC με τον Πάρη Καπράλο

Γράφτηκε από

H σύμπραξη εικαστικών καλλιτεχνών ARC (Art Revisited Collective) με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ανεξάρτητο Εικαστικό Επιμελητή κ. Πάρη Καπράλο.

To Hyatt Regency Thessaloniki και η Myro Gallery εδώ και τέσσερα χρόνια φιλοξενούνε στους χώρους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki ομαδικές αλλά και ατομικές εκθέσεις καλλιτεχνών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, δημιουργώντας έτσι το καλύτερο art hotel της πόλης.

Το μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στην Άνδρο αποτίει φέτος φόρο τιμής σε ένα σπουδαίο ζωγράφο, το Δημήτρη Μυταρά, με μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.

Το EuropArtFair είναι μια εμπορική έκθεση, στην οποία παίζει πρώτο ρόλο ο καλλιτέχνης. Είναι το μέρος όπου ο συλλέκτης και ο λάτρης της τέχνης θα έρθει για να παρακολουθήσει τις νέες εξελίξεις στην εθνική και διεθνή σύγχρονη τέχνη. Το κτήριο Gashouder που στεγάζει την έκθεση είναι χαρακτηριστικό και βρίσκεται στην καρδιά του Άμστερνταμ.

Το AiR-Vejle είναι ένα πρόγραμμα residency του Εργαστηρίου χαρακτικής Vejle για χαράκτες από όλο τον κόσμο.
Κύριος στόχος του residency σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι "να δώσει στον καλλιτέχνη την ευκαιρία να βυθιστεί στην καλλιτεχνική διαδικασία για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, εστιάζει στη δικτύωση, το διάλογο και την ανταλλαγή γνώσεων".

Η tango opera «Μαρία του Μπουένος Άιρες» με τη συναρπαστική μουσική του Astor Piazzolla, ανεβαίνει στο Ηρώδειο για μια μοναδική βραδιά με πανσέληνο, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων προσφέρει στους νέους Έλληνες μαέστρους τη δυνατότητα συμμετοχής στο 11ο Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων.

Με προβολές ελληνικών ταινιών αφιερώματα σε σκηνοθέτες , ειδικές προβολές, παρουσιάσεις βιβλίων και θεατρικές παραστάσεις. Ο Δημήτρης και ο Αλέξανδρος Κολλάτος παρουσιάζουν, για ενδέκατο χρόνο, το Φεστιβάλ βραδιές κινηματογράφου στην Αίγινα.

Σελίδα 1 από 533