Γιώργος Βασιλόπουλος

Γιώργος Βασιλόπουλος

Ασχολούμαι επαγγελματικά με τον τουρισμό και μου αρέσει να επικοινωνώ και να γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους. Το ενδιαφέρον μου για τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα με ώθησε να συνεργαστώ με το περιοδικό Artmagazine. Ζω στην Αθήνα και στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με την φωτογραφία.

O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η Πρεσβεία της Αρμενίας, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου Φιλίας και Συνεργασίας των πόλεων Αθήνας και Ερεβάν, παρουσιάζουν την έκθεση «Αρμένικη Αρχιτεκτονική» του φωτογράφου και ιδρυτή του «Μουσείου Parajanov» Zaven Sargsyan, από 14 έως 27 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα».

Κατηγορία ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012 12:44

«Αποστολή: Παγωμένη Ανταρκτική»

Περισσότεροι από 11.000 επισκέπτες έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερατην έκθεση
«Αποστολή: Παγωμένη Ανταρκτική» από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου,
που θα φιλοξενείται στον «Ελληνικό Κόσμο» μέχρι το Φεβρουάριο του 2013.

Η έκθεση, σχεδιασμένη για οικογένειες και σχολεία, προσφέρει στους επισκέπτες τη μοναδική
εμπειρία να γίνουν «ειδικοί» στην Ανταρκτική μέσα από πραγματικά αντικείμενα και σενάρια που τους επιτρέπουν να «δοκιμαστούν» σε πολικές θερμοκρασίες και στις ακραίες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες, στην πιο ανεμώδη και παγωμένη ήπειρο του πλανήτη!

Κατηγορία ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 12:52

Έλα να δεις ξανά!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 17:00

Μετά από 15 χρόνια και 30 εκθέσεις, η γνωστή παρέα των 5 παλαιοπωλών, συνεπής στο ραντεβού της σας προσκαλεί στην έκθεση «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ» στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη της Πειραιώς για να δείτε από κοντά τα καινούργια μας αποκτήματα!

Κατηγορία ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 11:56

Διαδραστικό Progect Art Bank

Η Τράπεζα Τέχνης (Art Bank), δύο χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση με την έκθεση «ART BANK Φάση Ι», διοργανώνει τη δεύτερη εικαστική της έκθεση στο χώρο του ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ στον Κεραμεικό με τίτλο «Η κρίση του συστήματος και η κοινωνία των ανταλλαγών».

Κατηγορία ΕΚΘΕΣΕΙΣ