ΨΧ – 4 Στιγμές: Διάλογος τέχνης με εικόνες της ψυχής @ Myrό Gallery

Η Myrό Gallery σας προ(σ)καλεί να βιώσετε μια conceptual έκθεση, με τίτλο "ΨΧ – 4 Στιγμές", έναν διάλογο μη απεικονιστικής τέχνης, και παραστατικής αφαίρεσης τεσσάρων νέων εικαστικών καλλιτέχνιδων με την δόμηση του χώρου κατά το εικός μιας πέμπτης -την εγκατάσταση "ΨΧ" της Έρης Αγρίου.

Το concept & η επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει ο Πάρης Καπράλος. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 στις 20.00.

Ζωγραφικά και χαρακτικά έργα αποτελούν την δουλειά των τεσσάρων καλλιτέχνιδων που συνεκθέτουν τις "στιγμές" τους, στίγματα μοναδικά το καθένα για την γραφή, την αποτύπωση, το περιεχόμενο και τον προσανατολισμό τους. Τοπία του μυαλού αποτυπώνονται στην φύση, φυσικά τοπία μεταστοιχειώνονται σε fractals, η ανθρώπινη φιγούρα σπάει τα δεσμά του χρόνου & του χώρου. Πλήρη βιογραφικά και statements των καλλιτεχνών θα βρείτε στην διεύθυνση www.myro.gr.

exhibition badge

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2014 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του χώρου, δηλαδή Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00 και Σάββατο 11.00 – 15.00.