Εγκαίνια έκθεσης του Αριστείδη Χρυσανθόπουλου @ Myrό Gallery

Η Myrό Gallery έχει την χαρά να σας προσκαλεί στα εγκαίνια της παρουσίασης έργων μικρού σχήματος του Αριστείδη Χρυσανθόπουλου την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 στις 20.00 το βράδυ.

 

Η έκθεση φιλοξενείται στον χώρο Myrό Πωλητήριο. Ο ζωγράφος ενόψει της έκθεσης του δήλωσε: "Ύδωρ, χρώματα, σκέψεις, συναισθήματα και πρόσωπα χαρακτηρίζουν τις υδατογραφίες του εικαστικού Αριστείδη Χρυσανθόπουλου. Τα χρώματά τους, σα διάφανα νερά, αντανακλούν από τις πιο ανοιχτές μέχρι τις πιο σκούρες αποχρώσεις τους όλα εκείνα τα συναισθήματα, που περιπλανώνται καθημερινά στη ζωή μας. Οι υδατογραφίες του μοιάζουν με ελεγείες, που, μετουσιώνοντας έντονα λυρικά στοιχεία, οδηγούνται στη μορφολογική τους τελείωση, επεκτεινόμενες σε διαφορετικά θεματικά πεδία, με κέντρο πάντα τον άνθρωπο. Μέσα από τα έργα του καλούμαστε να αφουγκραστούμε τον ήχο του αυλού, που ξεκλειδώνει την έμπνευση, αναμορφώνοντας τις ελεγείες σε εικαστικές διαδρομές αφήγησης ανθρωποκεντρικών ιστοριών".

Ū¼ sÿá -Where are you 29X30 Çíª¼ÿGóÿ

Ο Αριστείδης Χρυσανθόπουλος γεννήθηκε το 1975 στην Αμαλιάδα Ηλείας, είναι απόφοιτος του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών¨του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το εργαστήριο του καθηγητή Μάκη Θεοφυλακτόπουλου, ενώ, παράλληλα με το πτυχίο του, παρακολούθησε επί σειρά ετών και διαφορετικά εργαστηριακά μαθήματα, και συγκεκριμένα σκηνογραφία με καθηγητή τον Απόστολο Βέττα, χαρακτική με τον Ξενή Σαχίνη και φωτογραφία με τον Γιώργο Κατσάγγελο. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και της Ένωσης Καθηγητών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων. Έχει εκθέσει τα έργα του σε μία ατομική έκθεση στον χώρο τέχνης "Εικαστικές Αναζητήσεις" στην Αθήνα και σε περισσότερες από 10 ομαδικές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 7 μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2014, είναι επισκέψιμη κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας της Myrό Gallery (Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00, Σάββατο 11.00 – 15.00) και είναι Ελεύθερη Είσοδος για το κοινό.