Μαρία Ειρήνη Μοσχονά

Μαρία Ειρήνη Μοσχονά

Σπούδασα Θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και Πολιτιστική Διαχείριση (Master's of Arts) στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου. Έχω εργαστεί ως P.A. to CEO σε εταιρία παραγωγής οπτικοακουστικών, ως Media Assistant (επικοινωνία και προβολή πολιτιστικών θεαμάτων) για το Θέατρο Badminton και το Half Note Jazz Club αλλά και ως αρθρογράφος και επιμελήτρια κειμένων σε πολιτιστικά sites. Παράλληλα εργάζομαι ως φωτογράφος (συνεργασία με το αγγλόφωνο ταξιδιωτικό περιοδικό Athens Insider) και social media manager σε πολιτιστικού ενδιαφέροντος sites.
https://www.flickr.com/photos/mariren/albums
https://www.instagram.com/_mariren_/

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 16:19

Grease, το θεατρικό πάρτι της χρονιάς

Το θεατρικό πάρτι της χρονιάς, το πιο χαρούμενο μιούζικαλ όλων των εποχών, ενθουσίασε το Αθηναϊκό κοινό από τις πρώτες κιόλας παραστάσεις του. Οι εξαιρετικές ερμηνείες των συντελεστών, η μουσική, ο χορός, το αστείρευτο κέφι καθιστούν το "Grease" μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων. Γι' αυτό και η παράταση ήταν επιβεβλημένη. Το "Grease" θα συνεχίσει ακάθεκτο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΘΕΑΤΡΟ

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές κατεβαίνουν στον Πειραιά, μετά τα Χριστούγεννα, για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο KremlinoΣάββατα 20 & 27 Ιανουαρίου , τους υποδεχόμαστε στον Πειραιά για δύο αξέχαστα live.

Κατηγορία ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Άρης Ρέτσος μάς ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο του Παπαδιαμάντη. Λόγος – Εικόνα – Μουσική. Ένα αφηγηματικό ταξίδι Λόγου και Ποίησης με ταυτόχρονη προβολή εικόνων και μουσική Σκαλκώτα. Σάββ. 16/12 & Σάββ. 23/12 στον Πολυχώρο Τέχνης «Αλεξάνδρεια».

Κατηγορία ΘΕΑΤΡΟ

To «Αγαθό» της Ναταλίας Κατσού σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ από τις 8 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Κατηγορία ΘΕΑΤΡΟ

Η “Ολεάννα”, έργο εμβληματικό του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Ντέιβιντ Μάμετ, παρουσιάζεται για 2η χρονιά από τις 21 Οκτωβρίου στο θέατρο OLVIO. Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, στο ρόλο του καθηγητή Πανεπιστημίου και η Ντάνη Γιαννακοπούλου (υποψήφια φέτος για το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» με το έργο «’Αγριος Σπόρος» του Γιάννη Τσίρου, θέατρο Επί Κολωνώ) στο ρόλο της φοιτήτριας, βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα ανελέητο παιχνίδι εξουσίας.

 

Κατηγορία ΘΕΑΤΡΟ

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Αθήνα υποδέχεται τους εκπληκτικούς Πιλόμπολους (Pilobolus).
Το θρυλικό συγκρότημα μοντέρνου χορού μετά από 10 χρόνια έρχεται και πάλι από την Νέα Υόρκη στο Μέγαρο Μουσικής για να παρουσιάσει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις που έχουν παρακολουθήσει πάνω από 800.000 θεατές παγκοσμίως! Την μαγευτική Shadowland!

Κατηγορία ΘΕΑΤΡΟ

Η διεθνής χορογράφος και καθηγήτρια Ana Sanchez-Colberg μίλησε στο Art Magazine με αφορμή το νέο πρόγραμμα ΒA in Contemporary Dance Practice που ξεκινά από τον Σεπτέμβριο στο Deree.

 

Κατηγορία ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Το αυθεντικό «3on3» για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Το «3on3 Giants» πρωτοπορεί και δημιουργεί ένα ανεπανάληπτο 6ήμερο event στο κέντρο της Αθήνας, μια γιορτή που όμοιά της δεν έχει υπάρξει, συνδυάζοντας το μπάσκετ μετά μουσικής. 14-19 Ιουλίου στο αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ.

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ανανεώνει και πάλι το καλοκαιρινό του ραντεβού με τον κόσμο του σύγχρονου χορού. Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, με νέα Καλλιτεχνική διευθύντρια την Κατερίνα Κασιούμη, διοργανώνεται από τις 15 έως τις 26 Ιουλίου 2016, και προσκαλεί το φιλότεχνο κοινό και τον κόσμο του χορού να παρακολουθήσουν το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμά του και να συμμετάσχουν ενεργά στα σεμινάρια και στις παράλληλες εκδηλώσεις του.

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο φωτογράφος Βασίλης Γεροντάκος με αφορμή την πρόσφατη έκθεση του με τίτλο «In praise of dreams» μίλησε στο Art Magazine για την τέχνη της φωτογραφίας, την εκπαίδευση της, τη σχέση της με την κοινωνία, αλλά και για τα σχέδια του.

Κατηγορία ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
Σελίδα 1 από 3