Οι προσκλήσεις

Είναι πολύ εύκολο να κερδίσετε προσκλήσεις για θεάματα! Το Art magazine τα τελευταία 2 χρόνια έχει διαθέσει άνω των 8.500 εισιτηρίων στα μέλη του περιοδικού. Δείτε πόσο απλό ειναι ακολουθώντας τις οδηγίες.

Πως λειτουργεί;

  • Επιλέγετε την εκδήλωση / παράσταση που σας ενδιαφέρει και αφήνετε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος του άρθρου (Σχόλια χρηστών). Κάθε μέλος μπορεί να λάβει μόνο μια φορά μέρος σε κάθε διαγωνισμό.
  • Σε περίπτωση νίκης το σύστημα αποστέλλει email και σας παραδίδει τον κωδικό σας. Με αυτόν τον κωδικό απλά πηγαίνετε στο ταμείο του χώρου που πραγματοποιεί το θέαμα/εκδήλωση, λέτε ότι είστε νικητής του Αrt Magazine και σας δίνουν τα εισιτήρια. Οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα αφορά τον διαγωνισμό ( όπως π.χ. να καλέσετε τηλεφωνικά πριν πάτε στην εκδήλωση) αναφέρεται στο email που σας ανακοινώνει ότι κερδίσατε.
  • Αφού έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε στην δεξιά στήλη στην κατηγορία "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" την κατάσταση των διαγωνισμών όπου έχετε λάβει μέρος από τα ειδικά επεξηγηματικά εικονίδια (αναλύονται στην αρχή αυτού του κειμένου). Έτσι μπορείτε να ξέρετε αν κερδίσατε, αν εκκρεμεί η κλήρωση σας, αν έχει κλείσει ο διαγωνισμός ή ποιος είναι ο κωδικός της νίκης σας. Η λίστα αυτή ενημερώνεται ένα 24ωρο μετά την κλήρωση. ( θα ενεργοποιηθεί εντός Δεκεμβρίου)
  • Η λογική του Ticketing System είναι να δώσουμε όσες περισσότερες προσκλήσεις μπορούμε σε μέλη που πραγματικά ενδιαφέρονται για τις συναυλίες/παραστάσεις που έχουμε προσκλήσεις. Έτσι λοιπόν αν δηλώσετε μια φορά συμμετοχή, αυτόματα σε περίπτωση που ξανακάνουμε διαγωνισμό για την ίδια εκδήλωση παίρνετε μέρος χωρίς να κάνετε τίποτα. Αν λοιπόν παίξατε και χάσατε....υπομονή! Μπορεί να είστε πιο τυχεροί στην επόμενη κλήρωση!
  • Επειδή ακριβώς οι επιπλέον κληρώσεις γίνονται όταν έχουμε στην διάθεση μας προσκλήσεις, ενδέχεται κάποιοι από τους ενδιαφερόμενους να μην μπορούν την συγκεκριμένη ώρα και μέρα. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δώσετε τον κωδικό σας σε κάποιον δικό σας άνθρωπο ή αν δεν βρίσκετε κάποιον παρακαλώ πολύ ενημερώστε μας για να διαθέσουμε τον κωδικό σας σε άλλο μέλος. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να παραδίδουμε στους νικητές κωδικούς και όχι να δίνεται λίστα με τα προσωπικά τους στοιχεία στους φορείς!

Το Art Magazine προσπαθεί να σας πάει στις αγαπημένες σας παραστάσεις, χωρίς δοκιμασίες και χωρίς κανένα κόστος για την συμμετοχή σας και βέβαια αν παρατηρήσετε κάτι περίεργο ή είστε αποδέκτες κακής συμπεριφοράς από τους φορείς, παρακαλούμε πολύ ειδοποιήστε μας άμεσα.

Τόσο απλά και ξεκάθαρα....καλή διασκέδαση!