Σεμινάριο σωματικής έκφρασης με τον Σίμωνα Πάτροκλο

Αφίσα, Σεμινάριο σωματικής έκφρασης Αφίσα, Σεμινάριο σωματικής έκφρασης

Το Politheatro διοργανώνει διήμερο σεμινάριο σωματικής έκφρασης-κινησιολογικού-χορευτικού αυτοσχεδιασμού-μάσκας προσώπου, υπό την καθοδήγηση του Σίμωνα Πάτροκλου, στις 1/4 & 2/4/2017.

Ο Σίμων Πάτροκλος έχει τριαντάχρονη διδακτική πείρα. Μέχρι και σήμερα έχει διδάξει ανελλιπώς σε αρκετές δραματικές σχολές της Αθήνας· αυτή τη στιγμή διδάσκει στις σχολές: Αγίας Βαρβάρας – «Ιάκωβος Καμπανέλλης» χορό και κίνηση, «Πρόβα» Μαίρης Ραζή χορό και κίνηση, και Vocal Studio της Αρετής Τοπουζίδου φωνή, τραγούδι, διδασκαλία, εκφραστικότητα στο τραγούδι, χορό και κίνηση. Έχει συνεργαστεί ως χορευτής, ηθοποιός, χορογράφος - κινησιολόγος και σκηνοθέτης με το Εθνικό Θέατρο, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Χίου και το Ελεύθερο Θέατρο σε πάνω από 70 παραγωγές.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Απευθύνεται σε ανθρώπους που μαθητεύουν στο Θέατρο, στο θεατρικό παιχνίδι, στον Χορό· επίσης σε εκπαιδευτικούς, σε φοιτητές Παιδαγωγικών Σχολών και σε υποψήφιους σπουδαστές Δραματικών Σχολών και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με αυτά τα πεδία.

Πληροφορίες
Σεμινάριο σωματικής έκφρασης με τον Σίμωνα Πάτροκλο

Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου: 1/4 & 2/4/2017
Ώρες: (θα ακανοινωθούν σύντομα)

Κόστος: 45 ευρώ (40 ευρώ για μαθητές & φοιτητές)

Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου: Δημάρχου Ιωαννίδη 4
Υπέυθυνος διδασκαλίας: Σίμων Πάτροκλος

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλ. 2651022995 | 6955416236 ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στη σελίδα μας στο facebook Politheatro Ioannina
Θα δοθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου

Politheatro | Performing arts
Δημάρχου Ιωαννίδη 4
τηλ. 6955416236
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.