Συναυλία με τίτλο "Οι Έλληνες Συνθέτες Εκπαιδεύουν"

Την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου, πραγματοποιείται συναυλία σε συνεργασία με το «Αθηναϊκό Ωδείο» με τίτλο Οι Έλληνες Συνθέτες Εκπαιδεύουν.

Σολίστ και τελειόφοιτοι σπουδαστές του ωδείου, θα ερμηνεύσουν στο πρώτο μέρος έργα των Μανώλη Καλομοίρη και Γιάννη Κωνσταντινίδη ενώ στο δεύτερο μέρος η νεότερη γενιά θα εκπροσωπηθεί από τους συνθέτες Ορέστη Μπαζό, Νίκο Παναγιωτάκη και Ελένη Σκάρκου.

Με στόχο την ανάδειξη του μουσικού δυναμικού των Ωδείων, αλλά και την προώθηση του έργου των Ελλήνων συνθετών σε ένα ευρύτερο φάσμα σπουδαστών μουσικής, που περιλαμβάνει και μικρότερες ηλικίες, η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών ξεκινά από τη φετινή χρονιά ευρύτερη συνεργασία με τα Ωδεία της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται η πρώτη συναυλία σε συνεργασία με το «Αθηναϊκό Ωδείο» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Εύης Μαρινάκη.

Την εν λόγω εκδήλωση διοργανώνουν το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, στις 20:30, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

  • Η είσοδος είναι ελεύθερη.