‘Το οποίο στην ομίχλη’ Σεμινάριο δημιουργικής/καταστροφικής γραφής με τον Γιάννη Αντάμη

Σεμινάριο ‘Το οποίο στην ομίχλη’ Σεμινάριο ‘Το οποίο στην ομίχλη’

Το Politheatro φιλοξενεί τον Γιάννη Αντάμη (συγγραφέας, Π.Μ.Σ. Δημιουργική Γραφή, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) , ο οποίος θα πραγματοποιήσει ένα τριήμερο σεμινάριο Δημιουργικής/Καταστροφικής Γραφής υπό τον τίτλο «Το Οποίο στην Ομίχλη». Το σεμινάριο θα διεξαχθεί κατά το τριήμερο 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2015, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο ενότητες συναντήσεων, κατά τους πρώτους μήνες του 2016, σε ημερομηνίες που θα οριστούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διερευνήσουν, να αναπτύξουν ή να καλλιεργήσουν περαιτέρω την ικανότητά τους να αφηγούνται ιστορίες και γενικότερα να εκφράζονται και να δημιουργούν στα είδη του έντεχνου και οργανωμένου γραπτού λόγου (πεζογραφία και ποίηση). Ωστόσο, επειδή ένας συγγραφέας ή έστω ένας σωστός αφηγητής πρέπει καταρχήν να είναι και καλός –αν όχι μανιώδης και φανατικός- αναγνώστης, το Εργαστήριο Δημιουργικής/Καταστροφικής Γραφής είναι, πρώτα από όλα, και εργαστήριο ανάγνωσης. Πράγμα που σημαίνει ότι, ακόμα και αν κάποιος δεν έχει συγγραφικές ανησυχίες ή φιλοδοξίες, μπορεί να το παρακολουθήσει, προκειμένου να αποκτήσει μια πιο στενή, ευχάριστη και ωφέλιμη επαφή με τον κόσμο των βιβλίων και της λογοτεχνίας.

Βιογραφικό
Ο Γιάννης Αντάμης γεννήθηκε το 1975 στο Βόλο. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και -μεταξύ άλλων- εργάζεται ως δικηγόρος.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Πριγκιποδουλειές» (Οξύ 2006), «Σχέδιο Τρόμου» (Οξύ 2007) και «Κατά τον Δαίμονα Εαυτού» (Τόπος 2008), ενώ έχει δημοσιεύσει άλλους 20 τίτλους στο διαδίκτυο (www.dreamtigers.gr). Κείμενά του έχουν συμπεριληφθεί στην ανθολογία «Το Ελληνικό Φανταστικό Διήγημα» (Αίολος 2009). Το βιβλίο του «Σχέδιο Τρόμου» μεταφράστηκε και κυκλοφόρησε στην Ισπανία με τον τίτλο «El Proyecto» (Sti Ediciones 2015).
Είναι τελειόφοιτος του Π.Μ.Σ. "Δημιουργική Γραφή" του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και έχει οργανώσει και διδάξει σε εργαστήρια γραφής στο Βόλο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα και τη Λήμνο.

Πληροφορίες
‘Το οποίο στην ομίχλη’
Σεμινάριο δημιουργικής/καταστροφικής γραφής με τον Γιάννη Αντάμη

Ημερομηνίες: Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015
Ώρες: Τρεις 3ωρες συναντήσεις (*)Θα ανακοινωθούν σύντομα
Υπεύθυνος: Γιάννης Αντάμης
Κόστος σεμιναρίου: 40 ευρώ
Πληροφορίες και εγγραφές: τηλ. 2651003492, 6955416236, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Politheatro Ioannina

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 3, Τ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλέφωνα: 2651003492- 6955416236
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.