Σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Ελένη Γουγουτσά

Ελένη Γουγουτσά Ελένη Γουγουτσά

Το Politheatro φιλοξενεί τη χορεύτρια Ελένη Γουγουτσά η οποία θα πραγματοποιήσει στο θέατρο Πολυθέαμα ένα διήμερο σεμινάριο βασισμένο σε τεχνικές σύγχρονου χορού. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Μαΐου και την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 και ώρες 12:00μμ – 14:00μμ.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές αλλά και σε όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν ή να διευρύνουν το σωματικό εκφραστικό δυναμικό τους.

Βιογραφικό Ελένης Γουγουτσά

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο σε ηλικία 6 ετών.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος καθηγητών χορού της επαγγελματικής σχολής χορού Καφαντάρη. Παρακολούθησε σεμινάρια σύγχρονου χορού στην Γερμανία το 2004-2005 στο τμήμα Profi-Training (επαγγελματικό) του 'Tanzhaus NRW' - Düsseldorf και στο αντίστοιχο τμήμα του PACT Zollverein - Essen.
Εισηγητές (μεταξύ άλλων): Vera Sander, Gabrielle Steiger, Felix Ruckert, Uta Sander, Volkhard Guist, Etsuko Akiya, Erika Winkler, Lorn McDouglal, Yuko Ueshima.
Σεμινάρια κλασικού μπαλέτου με τους Edwin Mota, Jocelyn Alizard, Teresa Ranieri.
Στη Ελλάδα παρακολούθησε σεμινάρια σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού με τους: L. Rice (φεστιβάλ Καλαμάτας), Κ. Μίχο, Μ. Ναλμπάντη, Α. Καζούρη, Α. Στελλάτου, Α. Βάχλα και σεμινάρια κλασσικού χορού και ρεπερτορίου με τους Τ. Ιβάνοβα, Α. Μπογκόεβα.
Κατά τη διαμονή της στην Αθήνα παρακολούθησε μαθήματα σύγχρονου χορού και μπαλέτου στις σχολές Fix dance studio, Dance cultural center, Σχολή χορού Μοριάνοβα, δίπλα σε σημαντικούς δασκάλους.
Παρακολούθησε μαθήματα Hip Hop στη σχολή του Π. Μεταξόπουλου, σεμινάρια Hip Hop & Reggaeton (GR.A.F.T.S.), μαθήματα oriental στη σχολή Gadala και μαθήματα yoga στα στούντιο Sadhana και Armonia.
Από το 2010 που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού με τους Ν. Δίπλα, Κ. Γεράρδο, Ε. Μαλκότση, Μ. Μανωλιάδη, Baris Mihci, Eddie Lame, Γ. Καρούνη, Δ. Τριαντάκη, Γ. Γιαπλέ, Χ. Μπαδέκα, καθώς και μαθήματα κλασικού μπαλέτου με τους Ε. Πέτροβα, Μ. Μηλιοπούλου και Μ. Καφαντάρη.
Δίδαξε σε σχολές χορού της Αθήνας (Dancemotion, studio Καράβαλη).
Χόρεψε σε πολλά θέατρα της Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Μουσικής, Κρατικό, Βασιλικό, Άνετον), καθώς και σε διάφορες εκδηλώσεις, δρώμενα και παραγωγές σε Αθήνα και Γερμανία.
Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη σχολή θεάτρου Θυμέλη και στο studio Νέες Μορφές.
Μιλάει αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, γερμανικά και ρωσικά.
Τον Οκτώβριο του 2013 ίδρυσε την ομάδα σύγχρονου χορού Sσvem-a, στην οποία χορογραφεί και χορεύει. Η ομάδα παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη της παραγωγή Diver.city το 2014 και συμμετείχε στο φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων. Η νέα παραγωγή Mon(a)xia θα κάνει πρεμιέρα τον Μάϊο του 2015.
Η μεγάλη της αγάπη για τον χορό και τη διδασκαλία την οδήγησε να δημιουργήσει τη δική της σχολή χορού τον Σεπτέμβριο του 2010 στον Τρίλοφο, τον τόπο καταγωγής της, θέλοντας να μοιραστεί τις χορευτικές της γνώσεις και εμπειρίες με τους μαθητές της.
Παράλληλα με τις διδασκαλίες στη σχολή της, συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια μπαλέτου, σύγχρονου χορού και yoga σε διάφορες σχολές της Θεσσαλονίκης.

• Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Μαΐου 2015
• Ώρες διεξαγωγής: 12.00μμ-14.00μμ
• Θέατρο Πολυθέαμα, Σικελιανού 3 Ιωάννινα
• Κόστος σεμιναρίου: 15ευρω
10ευρω για παρακολούθηση μόνο της μίας μέρας
• Χορεύτρια: Ελένη Γουγουτσά
• Ο αριθμός ατόμων του τμήματος είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα
τηλ.: 2651003492 – 6955416236
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Politheatro Ioannina