Body mapping Seminar

Η Frown και η Χριστίνα Αργυροπούλου παρουσιάζουν το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το σεμινάριο Body mapping Seminar.

Το Body Mapping είναι μια δημιουργική διαδικασία στην οποία απεικονίζουμε σε καμβά το σώμα μας στην πραγματική του διάσταση. Κατόπιν, το ζωγραφίζουμε και το διακοσμούμε, επικοινωνώντας τις προσωπικές ιστορίες που ζουν μέσα μας. Tο σεμινάριο περιλαμβάνει τεχνικές αυτογνωσίας, ασκήσεις σωματικής επίγνωσης, συζήτηση και ζωγραφική. Καθένας από μας θα δημιουργήσει μια αυθεντική ζωγραφιά, που αντιπροσωπεύει όλα όσα είναι σημαντικά γι' αυτόν, όσα τον εμπνέουν και τον κινούν προς μια πιο αισιόδοξη κατεύθυνση στη ζωή. Αυτή τη δημιουργία θα την πάρετε μαζί σας, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Θέμα του σεμιναρίου είναι η ώθηση προς κάτι καινούργιο που έχει παρουσιαστεί μέσα μας. Μια καινούργια ιδέα, μια νέα συμπεριφορά και αίσθηση, μια αλλαγή στη ζωή μας. Όταν οι εποχές είναι δύσκολες και το κλίμα βαρύ, τείνουμε να επικεντρωνόμαστε σε όλα εκείνα
τα εξωτερικά φαινόμενα, που μας αποδυναμώνουν. Αντίθετα, στρέφοντας την προσοχή στην δημιουργική φύση που όλοι έχουμε, ανακαλύπτουμε εσωτερικές δυνάμεις και νέους τρόπους για να επιφέρουμε αλλαγές σε όσα μας δυσκολεύουν. Στο σεμινάριο αυτό θα δώσουμε χώρο σε αυτό το «καινουριο», θα ανακαλύψουμε την δημιουργική μας ικανότητα και την εσωτερική μας δύναμη και θα ακολουθήσουμε αυτό που θέλει να εκφραστεί.

Φορέστε άνετα ρούχα που δεν σας πειράζει να λερώσουν και φέρτε μαζί ένα αγαπημένο αντικείμενο. Καμία προηγούμενη εμπειρία σε χορό, ζωγραφική η καλλιτεχνικά δεν είναι απαραίτητη.

Η Χριστίνα Αργυροπούλου είναι ψυχολόγος, χοροθεραπευτρια και καλλιτέχνης χορού σε κοινότητες (community dance artist). Τα τελευταία 6 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο με παιδιά και ενήλικες. Συνεργάζεται με το εθνικό σύστημα υγείας (NHS) κ με καλλιτεχνικές ομάδες. Η Χριστίνα πιστεύει πως κάθε ένας από εμάς είναι από τη φύση του βαθιά δημιουργικός και μεγάλο μέρος της δουλείας της στοχεύει στην συνειδητοποίηση κ ενδυνάμωση της
δημιουργικής μας ικανότητας. Η διαδικασία δημιουργίας του δικού της προσωπικού body map, τη βοήθησε να κατανοήσει και να βελτιώσει τον εαυτό της, κ αυτό επιθυμεί να το μεταδώσει.

Χώρος: Aγ. Ελεούσης 14, Μοναστηράκι
Frown, Αγ. Ελεούσης 14 & Πρωτογένους, 105 54, +30 213 0097547, www.frowntails.com
Σάββατο 23/02 και Κυριακή 24/02, 11.00 - 16.00
Τιμή συμμετοχής: 60 ευρώ, συμπεριλαμβάνονται τα υλικά
Εγγραφή: Στείλε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να κλείσεις τη θέση σου.