Κώστας Χατζής, Ελπίδα και Δάκης

Κώστας Χατζής, Ελπίδα και Δάκης Κώστας Χατζής, Ελπίδα και Δάκης

Ύστερα από σαράντα ολόκληρα χρόνια, ο σπουδαίος τραγουδοποιός Κώστας Χατζής ξανασυναντά επί σκηνής δύο αγαπημένους ερμηνευτές, την Ελπίδα και τον Δάκη, αναβιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια συνάντηση που άφησε εποχή. Από την θρυλική μπουάτ της Πλάκας «Σκορπιός» στη σκηνή του Half Note. Θα τους απολαύσουμε για πέντε μοναδικές εμφανίσεις, από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 1η Μαρτίου 2016.

Ήταν 1977, τότε που τρείς ξεχωριστοί καλλιτέχνες, ο Κώστας Χατζής, η Ελπίδα και ο Δάκης, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην θρυλική μπουάτ «Σκορπιός» στην Πλάκα. Η καλλιτεχνική τους συνύπαρξη επί σκηνής αποθεώθηκε από το κοινό και προκαλούσε κάθε βράδυ το αδιαχώρητο. Οι πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις τους αποτυπώθηκαν σ’ έναν τριπλό δίσκο με τίτλο «Ελπίδα-Δάκης στου Κώστα Χατζή». Αρχικά είχε κυκλοφορήσει σε τρεις «μονούς» δίσκους και στη συνεχεία βγήκε σε ολοκληρωμένη έκδοση. Λίγοι όμως κατάφεραν να αποκτήσουν τον τριπλό δίσκο, καθώς λίγους μήνες μετά από την κυκλοφορία του αποσύρθηκε από τα ράφια των δισκοπωλείων. Σήμερα θεωρείται συλλεκτικός και δυσεύρετος.

«Όπως τότε και τώρα»: ο Κώστας Χατζής συντροφιά με την Ελπίδα και τον Δάκη μας καλούν να θυμηθούμε μαζί τους, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να (ξανα)ανακαλύψουμε όλα όσα δεν χάθηκαν στον χρόνο μέσα σε μια ατμόσφαιρα γιορτής.

«Όπως τότε και τώρα»: Η ιστορία ξαναγράφεται με τραγούδια, διαχρονικά και επίκαιρα, που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και μας μεταφέρουν στις παλιές, καλές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ. Από το «Δεν συνεχίζω», «Το σ’ αγαπώ είναι μια λέξη» και τον «Χαρταετό» μέχρι το «Αντίο», «Η γαλαρία» και το «Λεφτά ποτέ δεν θα αποκτήσω».

«Όπως τότε και τώρα»: Tο ταξίδι συνεχίζεται με το ίδιο πάθος.

Πληροφορίες
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ
ΕΛΠΙΔΑ - ΔΑΚΗΣ
«Όπως τότε και τώρα»
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης

Από Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου έως και Τρίτη 1η Μαρτίου 2016

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ. 22.30, Κυρ. & Δευτ. 21.30
Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310

www.halfnote.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com//Half_Note