Αλέκα Κανελλίδου «Μόλις Χθες»

Αλέκα Κανελλίδου Αλέκα Κανελλίδου

H βελούδινη φωνή της Αλέκας Κανελλίδου, βαθιά, ερωτική και βραχνή, παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Για έξι βραδιές, από την Παρασκευή 18 έως και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, θα έχουμε την τύχη να την απολαύσουμε στην ιστορική σκηνή του Half Note, έναν ατμοσφαιρικό χώρο που της ταιριάζει απόλυτα.

Η Αλέκα Κανελλίδου είναι μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την τζαζ. Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια.

Στις νέες της εμφανίσεις, η Αλέκα Κανελλίδου θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «Μόλις χθες», έχοντας στο πλευρό της ένα νέο κουαρτέτο, με τον Τάκη Φαραζή να υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση. Με την αξεπέραστη φωνή της, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει στο χρόνο με υπέροχα τραγούδια, γνωστά και πιο άγνωστα, από το πλούσιο προσωπικό της ρεπερτόριο, καθώς και με αναπάντεχες διασκευές ελληνικών και διεθνών επιτυχιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια ενότητα με αμερικάνικα στάνταρντ, χωρίς να λείπουν και οι εκπλήξεις από το χώρο της τζαζ. Προσωπικές εξομολογήσεις, έντονα συναισθήματα και αγαπημένα τραγούδια με διαχρονική αξία, που μοιάζουν σαν να γράφτηκαν... μόλις χθες.

  • Γιάννης Παπαναστασίου – σαξόφωνο
  • Τάκης Φαραζής – πιάνο
  • Πέτρος Βαρθακούρης – κοντραμπάσο
  • Θάνος Χατζηαναγνώστου – τύμπανα

Πληροφορίες
ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ
«Μόλις Χθες»

Από Παρασκευή 18 έως και Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ., Δευτ. & Τρ.: 21.30

Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310
www.halfnote.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com//Half_Note