Νέα και πολλά υποσχόμενη μουσική σεζόν στη νέα μεγάλη σκηνή του Rodeo Live Club!

Η Alterground επιστρέφει και το φετινό χειμώνα έχοντας κλείσει μερικά από τα καλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ροκ - και όχι μόνο - μουσικής σκηνής.

Η αρχή θα γίνει στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου με τους θρυλικούς Νektar να εμφανίζονται ζωντανά στη νέα μεγάλη σκηνή του Rodeo Live Club, τον πιο ιστορικό ροκ χώρο της Αθήνας.

Στη συνέχεια ακολουθούν τα πρώτα σίγουρα ονόματα, που θα μας πάνε μέχρι και τις αρχές Νοέμβρη και δεν είναι άλλα από τους Crippled Black Phoenix και τους Maybewhewill στις 19 Σεπτεμβρίου, τους The Vietnam Veterans στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, τον Robin Williamson και την Incredible String Band στις 2 και 3 Οκτωβρίου (με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων του Woodstock!), τους The Meteors στις 9 και 10 Οκτωβρίου και την αυθεντική μπάντα την Janis Joplin (Janis Joplin's Original Band) και τους Big Brother & The Holding Company (και πάλι με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων του Woodstock!).

Και μαζί με τις ζωντανές εμφανίσεις των αγαπημένων μας καλλιτεχνών, θα μπορούμε να απολαύσουμε από την πρώτη κιόλας συναυλία της νέας σεζόν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση Μουσικής Φωτογραφίας, από τον σημαντικότερο εν Ελλάδι καλλιτέχνη του είδους, τον Χρήστο Κισατζεκιάν.

Info:
Τοποθεσία: Rodeo Club και Κύτταρο LIve
Ημερομηνία: Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος
Πληροφορίες - Τιμές εισιτηρίων: www.myspace.com/alterground