Η Monika στο Παλιό Ελαιουργείο

H Μόνικα, που αποτέλεσε αναμφίβολα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο για τα μουσικά πράγματα της χρονιάς που πέρασε, θα βρεθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Ελευσίνα, στο πλαίσιο των φετινών Αισχυλείων.

Το κορίτσι-έκπληξη, ύστερα από αλλεπάλληλα sold out όχι μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλες τις πόλεις της περιφέρειας που εμφανίσθηκε, επιστρέφει να γιορτάσει την απονομή του πλατινένιου δίσκου για το Avatar καθώς και να ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία.

Η Monika κατάφερε με τον πρώτο της δίσκο να δημιουργήσει την κατηγορία αγγλόφωνη θηλυκή τραγουδοποιός - τραγουδίστρια στην Ελλάδα και να μας κάνει να πιστέψουμε ξανά στις δυνατότητες τις ελληνικής ροκ σκηνής.

Στο Παλαιό Ελαιουργείο η Μόνικα στο πιάνο, την κιθάρα και το ακορντεόν θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του δίσκου της, διασκευές τραγουδιών -από τον Leonard Cohen και την Carly Simon στους Sparklehorse και τον Κωσταντίνο Βήτα- που ξαφνιάζουν, αλλά και καινούργια τραγούδια σε πρώτη εκτέλεση.

Την Monika συνοδεύει η εξαιρετική εξαμελής της μπάντα, ο Άρης Ζέρβας στο τσέλο, ο Νίκος Αγλούπας στο μπάσο, ο Κρίτωνας Bελώνιας στα τύμπανα, ο Σωτήρης Πέπελας στην τρομπέτα, ο Μάνος Πατεράκης στην ηλεκτρική κιθάρα και η Σταματέλα Σπίνουλα στο βιολί. Η Monika παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που δεν μοιάζει με ο,τιδήποτε έχουμε ακούσει πρόσφατα ή παλιότερα στην ελληνική σκηνή.

Info:
Τοποθεσία: Παλαιό Ελαιουργείο, Παραλία Ελευσίνας
Ημερομηνία: Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου
Πληροφορίες: http://www.aisxylia.gr
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 10?, Φοιτητικό 5?

Δείτε και απολαύστε εδώ μέρος της δουλειάς της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ireon Music Festival 2009 O Jose Carreras Στο Ηρώδειο »