Τέτη Κασιώνη - Σε μια χώρα ''Tastrandu''

Τέτη Κασιώνη Τέτη Κασιώνη

Ένα μεγάλο ταξίδι στο οποίο μας καλούν η Τέτη Κασιώνη και το εξαιρετικό νεοσύστατο κουαρτέτο με τελικό προορισμό τον μαγικό κόσμο που θα μας μεταφέρουν στο Half Note την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015.

H νέα ερμηνέυτρια Τέτη Κασιώνη και οι τέσσερις εξαιρετικοί συνεργάτες της ,Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί,Νίκος Παπαναστασίου στο ακορντεόν,Μάρκος Κώτσιας στο πιάνο και Γιώργος Ταμιωλάκης στο τσέλο,αποβιβάζονται αυτή τη φορά στη μουσική σκηνή του Half Note μεταφέροντας μαζί τους μία χώρα μαγική που οι ίδιοι επινόησαν.Η χώρα αυτή περικλείεται από μουσικές άλλων εποχών που έχουν ζωντανέψει,από τόπους μακρινούς που ο νους αποζητά ψάχνοντας τη δική του Γη.

Τραγούδια από την πρώτη επερχόμενη προσωπική δισκογραφική δουλειά της Τέτης Κασιώνη αλλά και διασκευές κομματιών δίχως σύνορα ,πάντα με την πινελιά του εξαιρετικού κουαρτέτου. O προορισμός τους λιμάνια και μουσικές του κόσμου. Σπαραχτικά fado από την Πορτογαλία,μουσική περιπλάνηση στις συνοικίες του Παρισιού και άλλες πολλές προσεγγίσεις της και Ευρωπαϊκής και Μεσογειακής μουσικής.Το φως του φεγγαριού τους οδηγεί ακόμα πιο μακρυά ,στο Μεξικό της Chavela Vargas , στην Αργεντινή του Astor Piazzola αλλά και στην Κούβα με πολλούς ενδιάμεσους μυστικούς σταθμούς. Το ταξίδι πάντα καταλήγει σε γνώριμους τόπους με διασκευές σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών.

Πληροφορίες
Τέτη Κασιώνη
Σε μια χώρα ''Tastrandu''

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (τραπέζι)

HALF NOTE JAZZ CLUB
(Τριβωνιανού 17, Μετς)
Πληροφορίες – Κρατήσεις - 210 9213310
www.halfnote.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com/#!/Half_Note