«Παιχνίδια Αγάπης» με τον Λάκη Παπαδόπουλο

«Παιχνίδια Αγάπης» με τον Λάκη Παπαδόπουλο «Παιχνίδια Αγάπης» με τον Λάκη Παπαδόπουλο

Συνεχίζονται για άλλες δύο Τετάρτες τα «Παιχνίδια αγάπης» με τον Λάκη Παπαδόπουλο. Μια νέα ματιά σε τραγούδια γνωστά και αγαπημένα με τον Λάκη και τους φίλους του: τον Χρήστο Δάντη, το Νίκο Ζιώγαλα και τον Θοδωρή Μαραντίνη (Onirama) τις Τετάρτες του Ιανουαρίου στο Half Note Jazz Club, Τετάρτη 21 και 28 Ιανουαρίου 2015.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος προσεγγίζει με έναν εντελώς δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, με μια νέα ματιά και με πιο ακουστική διάθεση τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και τραγούδια που αγάπησε και ξεχώρισε, και τα οποία τον οδήγησαν στη σημερινή του ταυτότητα.

Αυτή τη φορά, στο Half Note, με τη συμμετοχή αγαπημένων μας και άξιων ελλήνων καλλιτεχνών, θα μας παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος αγαπάει το παλιό τραγούδι και εκτός από τα «Ευγενικά τραγούδια» και το «Rendez-vous", αυτές τις μέρες κυκλοφορεί η νέα του δουλειά «Παιχνίδια αγάπης», καθώς και το ξενόγλωσσο «Make in Japan» με ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά, αμερικάνικα και γιαπωνέζικα τραγούδια.

Η καλλιτεχνική ευαισθησία, η αισθητική και η ουσία της τραγουδοποιίας του Λάκη Παπαδόπουλου είναι γνωστή και έχει καταγραφεί μέσα από πλήθος τραγούδια που καλύπτουν μια πλήρη 35ετία και έχουν βάλει τη δική της σφραγίδα στο νεώτερο ελληνικό τραγούδι.

Πληροφορίες
«Παιχνίδια Αγάπης»
με τον Λάκη Παπαδόπουλο
Συμμετέχει η Ευδοκία Ράπτη
Special guests:
21 Ιανουαρίου: Νίκος Ζιώγαλας
28 Ιανουαρίου: Θοδωρής Μαραντίνης (Onirama)

Τετάρτες 21 και 28 Ιανουαρίου 2015
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β' Ζώνη), 25 ευρώ (Α' Ζώνη)
Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται μπύρα ή ποτήρι κρασί

HALF NOTE JAZZ CLUB
(Τριβωνιανού 17, Μετς)
Πληροφορίες – Κρατήσεις - 210 9213310
www.halfnote.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com/#!/Half_Note

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « The Beatles - Tribute Project Stratos Vougas Quintet "Five" »