Όταν έχω εσένα

Όταν έχω εσένα Όταν έχω εσένα

«ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ», ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα, κάθε Πέμπτη, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Λαϊκή απογευματινή στις 8 και μετά επάνω!

Τις Πέμπτες μετά την παράσταση όλοι οι συντελεστές της θα συναντιόμαστε στο πατάρι του τρίτου ορόφου στο χώρο του εστιατορίου, με τους θεατές μας. Επίσης με μαθητές, σπουδαστές ωδείων και δραματικών σχολών, συνθέτες, πολιτικούς αναλυτές, γελοιογράφους, μπλόγκερς, ανθρώπους των social media και εκλεκτούς καλεσμένους, για να συζητάμε για την πολιτική και την τέχνη, με κοινό φαγητό και κρασί.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα- Σπείρα ευελπιστούν μέσα από αυτές τις συναντήσεις να γεννηθούν καινούργια έργα που θα πάρουν το δρόμο στο κοινό.

Φαγητά και ποτά θα τα' χει βάλει τ' αφεντικό πολύ φτηνά. Όσοι θέλετε να μείνετε στην κουβέντα, απλά κρατήστε το απόκομμα του εισιτηρίου σας.

Πάμε Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Πειραιώς 206
Το πάρτι ανοίγει κι άλλο....!

Η παράσταση αρχίζει στις 8μμ. άρα το επάνω meeting
λογαριάστε το κατά τις 11.15.

Τιμή φαγητού 5 ευρώ
Τιμή κρασιού 2 ευρώ, ποτά 6 ευρώ

«ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ»

Στο πρώτο μέρος όλη η σύγχρονη Ελλάδα σε δέκα μικρούς μονόλογους. Απ' τη ζωή λοιπόν στη σκηνή. Μια σκηνή πλημμυρισμένη με παλιά, δοκιμασμένα τραγούδια. Μια σκηνή με καινούργια τραγούδια, γραμμένα από τον Σταμάτη Κραουνάκη και το νεότατο ταλαντούχο συνεργάτη του, Άρη Βλάχο. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας με κοινό παρανομαστή την απελπισία και την πίστη. «Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα πιάσουμε τη ζωή απ' τα κέρατα». Χιούμορ, σουρεαλισμός, ανατρεπτική γλώσσα. Χέρι χέρι με τον κόσμο στο πρόβλημα. Χέρι χέρι και στο συναίσθημα που ενώνει.

Στο δεύτερο μέρος ο Σταμάτης με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του. Για να τραγουδήσουμε μαζί του όλοι. Για να εκραγεί το πυροτέχνημα κλείνοντας η βραδιά.

«Όταν έχω εσένα». Ένα τραγούδι που καλεί τους πάντες! Όλες τις γειτονιές που θα θελήσουν μία έξοδο. Ελπίδα για την επόμενη μέρα.

«Ας γίνουμε εν τη ενώσει ισχυρή καλλιτεχνική γροθιά».

Συντελεστές

  • Συγγραφική Ομάδα: Δημήτρης Μανιάτης, Φώτης Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης
  • Σκηνοθεσία: Σταμάτης Κραουνάκης
  • Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης, Άρης Βλάχος
  • Κοστούμια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
  • Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
  • Χορογραφία: Τατιάνα Μύρκου
  • Μουσική διεύθυνση: Άρης Βλάχος

Παίζουν τραγουδούν, χορεύουν και υποδέχονται στην αίθουσα:
Σπείρα Σπείρα
Χρήστος Γεροντίδης
Μπάμπης Γούσιας
Αναστασία Έδεν
Τζέρομ Καλούτα
Σάκης Καραθανάσης
Χρήστος Μουστάκας
Κώστας Μπουγιώτης
Ελευθερία Σικινιώτη
Γιώργος Στιβανάκης

Οι μουσικοί:

  • Άρης Βλάχος - Πιάνο, πλήκτρα
  • Παντελής Ντζιάλας - Κιθάρες, μπουζούκι
  • Γιώργος Φιλίππας – Κρουστά

 

Πληροφορίες
«ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ»
Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα Σπείρα
ΘΕΑΤΡΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πέμπτη
Λαϊκή απογευματινή στις 8
και μετά επάνω!

TIMEΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
12€ (Κάθε Πέμπτη)
10€ Μαθητικό /Φοιτητικό / Νεανικό (έως 26 χρονών)/ Κάτοχοι Κάρτας Persona (φίλοι της Σπείρας)/Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ Κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού/ Κάτοχοι Κάρτας Club IFA (Γαλλικού Ινστιτούτου) / Κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ) /Κάτοχοι Κάρτας Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών & Μέλη Πυροσβεστικού Σώματος (κάρτα)/ ΑμΕΑ / Άνω των 65

€10 για Groups άνω των 10 ατόμων

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78,
τηλ. 210 3418 550, φαξ. 210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Ιστοσελίδα: www.mcf.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δανεικά παπούτσια "Live La Bruja Muerta" »