Θέμης Ανδρεάδης - ¨Περνάει Απέναντι¨

Θέμης Ανδρεάδης Θέμης Ανδρεάδης

Ο Θέμης Ανδρεάδης, ¨Περνάει Απέναντι¨. Με αφορμή τη νέα δισκογραφική του δουλειά, παρουσιάζει μια μουσική παράσταση εφ' όλης της ύλης. Μαζί του η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Ευθυμιάδης, ο Δημήτρης Ανδρεάδης και η Σταυρούλα Μανωλοπούλου.

Με δεκαπέντε συν ένα νέα τραγούδια επιστρέφει στη δισκογραφία ο Θέμης Ανδρεάδης, έπειτα από πολύχρονη απουσία. Πρόκειται για μια νέα μουσική πρόταση, για έναν κύκλο τραγουδιών σε στίχους του ποιητή Γιάννη Ευθυμιάδη. Με τη νέα αυτή ολοκληρωμένη δουλειά αλλά και με μια εφ' όλης της ύλης αναδρομή στη μουσική του πορεία θα εμφανιστεί ο Θέμης Ανδρεάδης στη μουσική σκηνή Backstage του Badminton την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου.

Στις εμφανίσεις αυτές ο Θέμης, μαζί με φίλους του καλλιτέχνες, θα περιπλανηθεί από τα πρώτα χρόνια της δισκογραφικής του παρουσίας στις μπαλάντες και στα σατιρικά τραγούδια ως τις σημερινές δυνατές ιστορίες ζωής του νέου δίσκου. Μας προσκαλεί όλους να μοιραστούμε μαζί του τη χαρά της νέας δημιουργίας και να τραγουδήσουμε όλα όσα αγαπάμε, όλα όσα μπορούν να μας ταξιδέψουν στον καιρό και στον χρόνο...

  • Κωστής Βαζούρας: Σαξόφωνο – Φλάουτο,
  • Δημήτρης Παπαλάμπρου: Κιθάρες, κλασσική - ακουστική - ηλεκτρική
  • Νίκος Ρούλος: Μπάσσο, κλασσικό - ηλεκτρικό
  • Νίκος Σκομόπουλος: Τύμπανα
  • Χρήστος Βιδινιώτης: Μπουζούκι - Μαντολίνο - Τζουράς
  • Βασίλης Χατζηνικολάου: Πιάνο - Ακκορντεόν

 

 

Πληροφορίες

Ο ΘΕΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
¨Περνάει Απέναντι¨

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 & ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: viva.gr / 13855 / abcd.gr / 210 8840600

BACKSTAGE - Μουσική Σκηνή στο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα – Άλσος Στρατού Γουδή

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.