H Oticons Orchestra θα είναι Pandou στις 19 Φεβρουαρίου!

Στις 19 Φεβρουαρίου η OTICONS Orchestra επανέρχεται στην μουσική σκηνή του Πολυχώρου PANDOU στου Ψυρρή, στις 22:30μ.μ. Μετά το επιτυχημένο live ντεμπουταρισμά της στον ίδιο χώρο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Art4All, που οργάνωσε το Artspot.gr, η OTICONS Orchestra θα επανεμφανιστεί σε άλλη μία συναυλία με ορχηστρικά κομμάτια αλλά και τραγούδια από τον κινηματογράφο.

Η OTICONS Orchestra είναι ένα εύπλαστο, εξελίξιμο και ποιοτικό μουσικό σχήμα που προωθεί την καλή ορχηστρική και κινηματογραφική μουσική σε κάθε της ζωντανή εμφάνιση. Σκοπός της ορχήστρας είναι κάθε της συναυλία να είναι και διαφοροποιημένη από την προηγούμενη, τόσο από απόψεως σύστασης μουσικού σχήματος, που υπάρχει η δυνατότητα διαφοροποίησης του, όσο και του προγράμματος που θα παρουσιάζει, αλλά ταυτόχρονα να είναι πάντα πιστή στο σκοπό για τον οποίο και δημιουργήθηκε. Δηλαδή να εκτελεί ορχηστρικά κομμάτια, αλλά και τραγούδια από τον κινηματογράφο, που μέχρι σήμερα δεν είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά.

Και σε αυτό το live η OTICONS Orchestra θα παίξει, μεταξύ άλλων, μουσικές των Philip Glass, Wim Mertens, Clint Mansell, Yann Tiersen, Danny Elfman, Hans Zimmer, Ennio Morricone κ.α. όπως και αρκετές δικές της πρωτότυπες συνθέσεις, τόσο ορχηστρικές όσο και τραγουδιών. Επίσης θα εκτελεστούν κομμάτια για τέσσερα χέρια σε πιάνο και θα ακουστούν τα γνωστά θέματα των ταινιών Lord of the Rings, The Exorcist, Batman, The Fountain, Requiem for a Dream, Goodbye Lenin, The Da Vinci Code κ.α.

Την OTICONS Orchestra συνθέτουν οι:

Βιολί: Δημήτρης Κουζής

Τσέλο: Σταύρος Παργινός

Όμποε: Ραλλού Γεωργουσοπούλου

Κιθάρα, φωνή: Βασίλης Αθανασιάδης

Πιάνο: Κώστας Κακούρης, Θοδωρής Ρεγκλής

Υψίφωνος: Ελένη-Λυδία Σταμέλλου

 

Info:

Έναρξη: 22.30μ.μ

Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό

Πολυχώρος PANDOU Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, Αθήνα. Τηλ. Κρατήσεων: 210-3314601

Στοιχεία Επικοινωνίας OTICONS Orchestra: Χριστόπουλος Γιώργος | Τηλ. 69 77 77 69 52 | email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας της παράστασης, δίνει την δυνατότητα σε 2 αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας απο μια διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση με θέμα "Ενδιαφέρομαι για την παράσταση".