Έκθεση εικαστικού αντικειμένου και κοσμήματος του Γιώργου Ηλιάδη

Η Myrό Gallery βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να επισκεφτείτε την έκθεση του designer και εικαστικού Γιώργου Ηλιάδη στον χώρο της "Κόγχη", που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 20.00 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Μαρτίου 2015.

"Η πρωτότυπη έκθεση που φιλοξενούμε στον χώρο μας περιλαμβάνει στοιχεία του κόσμου που κινείται μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, ρεαλισμού και υπερρεαλισμού, παραμυθιού και καθημερινότητας, που υλοποιούνται ως μικρογλυπτά από τα χέρια του ικανότατου καλλιτέχνη Γιώργου Ηλιάδη, του οποίου δουλειά έχει δείξει ξανά ο χώρος μας σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και events, καθώς και σε μία ατομική παρουσίαση. Πολυπράγμων, πάντοτε λάτρης της υψηλής πιστότητας και της κατασκευαστικής ακρίβειας, ο κ. Ηλιάδης καταφέρνει η αρτιότητα της αποτύπωσης να μην αφαιρεί σε τίποτα από την ατμόσφαιρα του κάθε αντικειμένου, για το οποίο ο θεατής έχει να διηγηθεί μόνος του για καθένα και μια ιστορία -αυτή που το ίδιο το αντικείμενο εμπνέει ή έχει να πει", επισημαίνει σε σχετικό σημείωμα του ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Myrό Gallery κ. Πάρης Καπράλος.

Çñ½áƒGá

Η έκθεση αποτελείται από μικρογλυπτά, κοσμήματα και αντικείμενα που σχεδίασε ο δημιουργός την τελευταία περίοδο, πολλά δε από αυτά έχουν φιλοτεχνηθεί ειδικά για την έκθεση.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 19 Φεβρουαρίου μέχρι τις 21 Μαρτίου 2015 και θα είναι επισκέψιμη κατά τις ώρες και μέρες λειτουργίας της gallery, δηλαδή Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00 και Σάββατο 11.00 – 15.00.