3D Printing Μία έκθεση από το μέλλον... τώρα

Danny Van Ryswyk, White Rabbit Danny Van Ryswyk, White Rabbit

3D Printing - Μία έκθεση από το μέλλον... τώρα. Η Στέγη παρουσιάζει μια έκθεση που μας ταξιδεύει στο συναρπαστικό κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Από 15 Δεκεμβρίου 2014 έως 1 Μαρτίου 2015.

Πώς θα είναι μία εποχή όπου ο καθένας θα μπορεί να εκτυπώσει τα πάντα; Ποιες οι δυνατότητες και ποια τα διλήμματα;
Αυτό που μόνο στη φαντασία μας μπορούσε να συμβεί, έχει ήδη γίνει και παρουσιάζεται στο -1 της Στέγης.
Σήμερα μπορούμε να τυπώσουμε τα πάντα σε τρεις διαστάσεις: από μουσικά όργανα μέχρι σπίτια και από ρούχα μέχρι πρόσθετα ανθρώπινα μέλη!
Με περισσότερα από 100 απροσδόκητα εκτυπωμένα αντικείμενα, ευφυή μηχανήματα, και συναρπαστικά βίντεο, αλλά και με εργαστήρια και ομιλίες εξερευνούμε τις τρεις διαστάσεις της τέχνης, της μόδας, του design, της επιστήμης και της αρχιτεκτονικής.

Αυτή η τεχνολογία αλλάζει τη ζωή μας – και το κάνει σήμερα!

Πληροφορίες
3D Printing
Μία έκθεση από το μέλλον... τώρα

15 Δεκεμβρίου 2014 – 1 Μαρτίου 2015

Πραγματοποιούνται ομαδικές ξεναγήσεις στην έκθεση 3D Printing σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και το Τ. 213 017 8036, καθημερινά 9:30-18:30.

Καθημερινά 12:00-21:00
Εκθεσιακός χώρος

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Ομιλίες
Στο πλαίσιο της έκθεσης 3D printing, δύο καταξιωμένοι δημιουργοί, που συμμετέχουν σε αυτήν με έργα τους, επισκέπτονται τη Στέγη και μοιράζονται με το κοινό τα μυστικά της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Ομιλία του Assa Ashuach
Ο διεθνώς βραβευμένος γκουρού του 3D design Άσσα Άσουκ έρχεται την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στη Στέγη να μιλήσει σε μια ιδιαίτερα χρήσιμη και διαφωτιστική συζήτηση για τους επαγγελματίες του design, και όχι μόνο. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.

Ομιλία της Silvia Weidenbach
Η εξαιρετικά επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων Σίλβια Βάιντενμπαχ συναντά το κοινό της Στέγης την Τρίτη 27 Ιανουαρίου και μιλάει για τις εξελίξεις στον τομέα του σχεδιασμού κοσμημάτων με τη χρήση τρισδιάστατης εκτύπωσης. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.

Εργαστήρια εντός και εκτός Στέγης
Όποιος θελήσει να δημιουργήσει το δικό του αντικείμενο, θα έχει πολλές ευκαιρίες να το κάνει σε μια σειρά από εργαστήρια που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης Εισιτήρια: 7€ | Μειωμένο 5€ για έκθεση και workshop | Τηλέφωνο κρατήσεων: 213 017 8036

Έκθεση εικόνων

Design, 3D printing, rapid racer - carArchitecture, 3D Printing, DUSArchitects - printed houseDesign, 3D printing, Assa Ashuach Studio - Loop light mini