Έκθεση έργων μικρού σχήματος της Έφης Δούλια @ Myro Gallery

Η Myrό Gallery παρουσιάζει στον χώρο της "Πωλητήριο" έργα μικρού σχήματος της ζωγράφου Έφης Δούλια, και σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης της την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 20.00.

 

Η έκθεση επικεντρώνεται θεματολογικά στο ανθρώπινο σώμα. Τα υλικά και οι διαστάσεις ποικίλουν ( ακρυλικά, παστέλ, κάρβουνα, μολύβια) πρωταρχικό ρόλο έχει το θέμα. "Η ζωγραφική μου είναι αναπαραστατική, εξερευνά το ανθρώπινο σώμα και παραπέμπει το θεατή σε μια πορνογραφική οπτική. Τα έργα πάντα ανθρωποκεντρικά, χαρακτηρίζονται από μια έντονη σεξουαλικότητα. Για να πουν την αλήθεια , για να προκαλέσουν, για να προσβάλλουν τη σεμνοτυφία ... Η δουλειά μου όντας βιωματική βρίσκεται πάντα σε εξέλιξη παράλληλα με τη ζωή", δήλωσε η καλλιτέχνις.

H Έφη Δούλια γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980, σπούδασε στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο εργαστήρι της Τέτας Μακρή καθώς επίσης παρακολούθησε μαθήματα Ενδυματολογίας – Σκηνογραφίας στο τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ με καθηγήτρια την Καίτη Μανωλιδάκη. Έχει εκθέσει έργα της σε μία ατομική έκθεση και σε δέκα ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία.

01

 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2014 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του χώρου, δηλαδή Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00 και Σάββατο 11.00 – 15.00.