Έκθεση Φωτογραφία της σχολής Focus στο Βooze Cooperativa

Στις 18 Οκτωβρίου η σχολή φωτογραφίας FOCUS παρουσιάζει στον τόπο εφαρμοσμένης αισθητικής BOOZE COOPERATIVA, τις φωτογραφικές εργασίες των σπουδαστών της χρονιάς που πέρασε.

Η έκθεση αποτελείται από δύο (2) διαδοχικές ενότητες:

  • Στη πρώτη εκτίθενται μια σειρά από προσεγγίσεις νέων φωτογράφων σε ποικίλα είδη της καλλιτεχνικής και εφαρμοσμένης φωτογραφίας, όπως ρεπορτάζ, φωτογραφία, ντοκουμέντο, κλπ...
  • Η δεύτερη ενότητα αποτελείται από εργασίες ενός εκ των πολλών ειδικών σεμιναρίων που διοργανώνει η FOCUS.Το συγκεκριμένο σεμινάριο (καλλιτεχνικής φωτογραφίας) απευθυνόταν σε φωτογράφους που έχουν ολοκληρώσει τις βασικές σπουδές τους και είχε ως αντικείμενο την αναζήτηση της προσωπικής ματιάς και τη δημιουργία ολοκληρωμένων ατομικών πρότζεκτ στην καλλιτεχνική φωτογραφία.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα έκθεση, με σημαντικές αναφορές σε προσωπική καλλιτεχνική έρευνα, που αποτυπώνει τον αυθορμητισμό νέων φωτογράφων στις πρώτες τους αναζητήσεις.

TONIA καλαφατη 1Tόνια Καλαφάτη

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΛΗ 1Χριστίνα Βαλή

 

ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΗ 2Μαρία Θεοφιλογιάννη

Τα πρώτα βήματα ενός φωτογραφικού οδοιπορικού των νέων και ταλαντούχων δημιουργών της FOCUS που υπόσχονται μελλοντικά μια σοβαρή πορεία.

Πρώτη ενότητα:
Εγκαίνια: Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 20:30
Διάρκεια έκθεσης: 18-30/10/2014
Ώρες κοινού: 11π.μ – 11μ.μ

 

Δεύτερη ενότητα:
Εγκαίνια: Σάββατο 1 Νοεμβρίου στις 20:30
Διάρκεια έκθεσης: 1-13/11/2014
Ώρες κοινού: 11π.μ – 11μ.μ