Έκθεση Γλυπτών: «Η αρπαγή της Ευρώπης»

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου της Κω, θέλοντας να αναδείξει την κοινωνική διάσταση του ρόλου της ως οργάνου παροχής υπηρεσιών της Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει ? υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού ? έκθεση γλυπτών και σχεδίων έργων των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό επιλογής του γλυπτού που πρόκειται να τοποθετηθεί στην είσοδο της πόλης με θέμα: «Η αρπαγή της Ευρώπης»

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει ως τις 12 Σεπτεμβρίου 2010, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα, στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Κω (Χάνι).

Την έκθεση θα εγκαινιάσει με ομιλία του με θέμα: <<Η Αρπαγή της Ευρώπης ?από το μύθο στο σήμερα>> ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης και ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης θα προλογίσει απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό.

Με σύντομη τοποθέτησή της θα συμμετέχει και η κα Αγγέλικα Καλαντίδη ? Κοροβέση, εκπρόσωπος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος της κριτικής επιτροπής επιλογής του γλυπτού.

___copy

Info:

Χώρος: Νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Κω (Χάνι).

Διάρκεια Έκθεσης: 2-12 Σεπτεμβρίου 2010

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 19: 00 μ.μ. (τ. Χάνι)

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινά 10.00 π.μ. - 13.00 μ.μ. και 18.00 - 21.00 μ.μ.