«Αλεπού Αισωπού» Γελάν κι οι κότες...

Αλεπού Αισωπού Αλεπού Αισωπού

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά η παράσταση «Αλεπού Αισωπού» Γελάν κι οι κότες... Κάθε Κυριακή στις 14.00 έως 9 Απριλίου 2017.

Τι γυρεύει η Αλεπού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά; Ζωηρή και σκανδαλιάρα, η αγαπημένη ηρωίδα του Αισώπου έρχεται με φόρα να ζωντανέψει τους διαχρονικούς μύθους του, στην παράσταση «Αλεπού Αισωπού» και να μαγέψει όλα τα παιδάκια!

Πρωτότυπη και φαντασμαγορική, η παράσταση φέρνει επί σκηνής επτά μύθους του μεγαλύτερου μυθοπλάστη όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια την πονηρή Αλεπού.
Υπέροχες μουσικές συνθέσεις, εντυπωσιακές μάσκες, πολύχρωμα σκηνικά και βίντεοπροβολές, χορογραφίες εμπνευσμένες από τις κινήσεις των ζώων και πάνω απ’ όλα άφθονο γέλιο.
Στον ρόλο της Αλεπούς ο σπουδαίος κωμικός Κώστας Φλωκατούλας, ενώ τον ρόλο του Αισώπου ενσαρκώνει ο διεθνούς φήμης μάγος Tristan, εντυπωσιάζοντας με τα μαγικά του. Τα ζώα υποδύονται οι χορευτές Νεφέλη Σταμούλη και Κωνσταντίνος Τσιαμάγκας.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Η Αλεπού και η παρέα της υποδέχονται παιδιά από σχολές χορού, παιδικές χορωδίες και από μουσικά σύνολα Ωδείων, μετατρέποντας κάθε παράσταση σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Οι μύθοι του Αισώπου, μέσα από την ιστορία τους που ξεπερνά τα 3.000 χρόνια, διδάσκουν, πείθουν, ψυχαγωγούν, σατιρίζουν και προσφέρουν τεράστια πνευματική ωφέλεια. Είναι σα να έχουν γραφτεί ειδικά για τον καθένα από εμάς. Όσες φορές κι αν τους ακούσεις, ποτέ δεν τους χορταίνεις.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

  • Με τους Κώστα Φλωκατούλα, Νεφέλη Σταμούλη, Κωνσταντίνο Τσιαμάγκα και Tristan
  • Σκηνοθεσία: Ειρήνη Ιακώβου
  • Μουσική - ενορχήστρωση: Θωμάς Καραχάλιος
  • Χορογραφία-κινησιολογία: Δημήτρης Μαργαρίτης
  • Σκηνικά: Άννα Μαρία Παπαδημητρίου
  • Φωτισμοί: Άννα Σμπώκου
  • Koστούμια - Μάσκες: Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, Πετρούλα Λιώρα
  • Βιντεοπροβολές - animation: Χρυσούλα Κοροβέση - Μάριος Γαμπιεράκης

Πληροφορίες
«Αλεπού Αισωπού» Γελάν κι οι κότες...

Κάθε Κυριακή έως 9 Απριλίου 2017, στις 14.00
Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, www.sofikoukouvagia.com,
Ταμεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (210 4143 310 - 210 4143 320),
Media Markt, Seven Spots
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210-9213310
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΣΟΦΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ – www.sofikoukouvagia.com