Paris! The Show

Αφίσα, Paris! The Show Αφίσα, Paris! The Show

Ύστερα από την επιτυχία του Edith! The Show, που έχει κάνει περισσότερες από 120 sold-out συναυλίες σε όλο τον κόσμο, o παραγωγός και σκηνοθέτης Gil Marsalla μας προτείνει ένα νέο θέαμα με ένα μουσικό ρεπερτόριο μοναδικό στον κόσμο. Έρχεται η νέα παραγωγή, Paris! The Show, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στο Θέατρο Badminton, αφιερωμένη στην ιστορία του Γαλλικού τραγουδιού που γεννήθηκε στην πόλη του φωτός και του έρωτα, το υπέροχο Παρίσι...

Παρίσι! Ένα σόου αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια από τα μεταπολεμικά χρόνια, αυτά τα τραγούδια που δίνουν την γοητεία και την φήμη του ΠΑΡΙΣΙΟΥ σε όλο τον κόσμο.
Ένα εξαιρετικό καστ και μια πρωτότυπη σκηνογραφία μας μεταφέρουν από την Μονμάρτη έως τη σκηνή των μεγάλων παριζιάνικων καμπαρέ της εποχής, με ένα ρεπερτόριο από σπουδαία επιτυχίες των EDITH PIAF, MAURICE CHEVALIER, YVES MONTAND, CHARLES AZNAVOUR, JACQUES BREL, LUCIENNE BOYER, CHARLES TRENET, JOSEPHINE BAKER, κλπ...
Μετά την πρεμιέρα στη Νίκαια, η παράσταση παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Μεξικό. στην WOMEX στην Ισπανία, στην Νέα Υόρκη και τώρα ξεκίνησε την μεγάλη της περιοδεία σε σημαντικά θέατρα της Ευρώπης.

Η ιστορία...
Παρίσι λίγο μετά τον πόλεμο.
Η Francoise, μια νεαρή κοπέλα που ονειρεύεται να γίνει μια διάσημη αρτίστα στο ΠΑΡΙΣΙ, φτάνει στη Μονμάρτη. Σε ένα μικρό σοκάκι, θα διασταυρωθεί με την EDITH PIAF, που θα γίνει η καλύτερή της φίλη, η έμπιστή της, η αδελφή ψυχή της.
Η Françoise θα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Jules, ενός απένταρου τραγουδιστή που ζει στο Pigalle του Παρισιού. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένα δυνατό ειδύλλιο σε μια πόλη όπου η αγάπη θριαμβεύει πάντα!

Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά οι μεγαλύτερες επιτυχίες από το μεταπολεμικό γαλλικό ρεπερτόριο που έγιναν διάσημες σε όλο τον κόσμο: LA BOHEME, NE ME QUITTE PAS, SOUS LE CIEL DE PARIS, LA FOULE, LES FEUILLES MORTES, PADAM PADAM, FORMIDABLE, A BICYCLETTE, QU’EST-CE QU’ON ATTEND POUR ETRE HEUREUX, NON JE NE REGRETTE RIEN, HYMNE A L’AMOUR κ.α.

Cast

  • Anne CARRERE, στον ρόλο της «EDITH PIAF»
  • Stéphanie IMPOCO, στον ρόλο της « Françoise »
  • Jules GRISON, στον ρόλο του « Jules »

Χορευτές: KARINE SOUCHEIRE & JEFF DUBOURG

Μουσικοί:

  • ARNAUD FUSTE-LAMBEZAT : Μουσική διεύθυνση και Πιάνο
  • PHILIPPE VILLA : Μουσική διεύθυνση και Πιάνο
  • GUY GIULIANO : Accordeon
  • LAURENT SARRIEN : Percussion
  • FABRICE BISTONI : Contrabass

Συγγραφέας, Σκηνοθέτης και Παραγωγός: GIL MARSALLA

Πληροφορίες
PARIS! THE SHOW

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 19.30
ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2108840600
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
2108840600, www.abcd.gr, www.viva.gr, PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS, IANOS, MEDIAMARKT, RELOAD

Ταξιδέψτε στο υπέροχο Παρίσι με εισιτήριο από 13 ευρώ!
Δ ζώνη 18€, φοιτητικό 13 €
Γ ζώνη 28€, φοιτητικό 23€
Β ζώνη 38€
Α ζώνη 48€
VIP ζώνη 58€