Bob Theatre Festival 2010

To Bob Theatre Festival , το αγαπημένο θεατρικό φεστιβάλ του νεανικού κοινού της Αθήνας, επιστρέφει δριμύτερο από τις 10 έως τις 16 Μαΐου 2010 στο θέατρο Χώρα, με μερικές από τις καλύτερες παραστάσεις των τελευταίων ετών.

Πρόκειται για παραστάσεις νέων Ελλήνων καλλιτεχνών και ομάδων θεάτρου που έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν σε διάφορα θέατρα της Αθήνας και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με το αστείρευτο χιούμορ και τις ξεκαρδιστικές ατάκες αλλά και λόγω των σύγχρονων προβληματισμών που θέτουν. Στο φετινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται παραστάσεις για όλα τα γούστα : μουσικές παραστάσεις, παραστάσεις πρόζας, παραστάσεις σωματικού θεάτρου κα.

Εκτός από τις θεατρικές παραστάσεις όμως στα πλαίσια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν συναυλίες, DJ Sets και άλλα happenings.

Καινοτομία του φετινού φεστιβάλ αποτελεί το Scratch Night που θα γίνει την Πέμπτη 13 Μαΐου, στη διάρκεια του οποίου 8 διαφορετικοί θίασοι θα διαγωνιστούν δείχνοντας 15 λεπτά από τις υπό διαμόρφωση παραστάσεις τους. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει τον καλύτερο. Ο νικητής θα ενταχθεί με την ολοκληρωμένη πια παράσταση στο πρόγραμμα του θεάτρου ΧΩΡΑ για τη σεζόν 2010-2011.

Το εισιτήριο για τις παραστάσεις του Φεστιβάλ κοστίζει είτε 8 είτε 12 ευρώ ανάλογα την παράσταση. Αν κάποιος επιλέξει να παρακολουθήσει περισσότερες από μία παραστάσεις την ίδια ημέρα πληρώνει το εισιτήριο των 12 ευρώ για την πρώτη παράσταση και 8 ευρώ για κάθε επόμενη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τις τιμές εδώ.

Προπώληση Εισιτηρίων:
Ταμείο θεάτρου: Αμοργού 20, Κυψέλη, τηλ.210 8673945
Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνική αγορά: 210 72345 7 & Online: www.ticketservices.gr καθώς και σε όλα τα PUBLIC

Θέατρο Χώρα
Αμοργού 20, Κυψέλη
τηλ 2108673945

Στο υπόγειο parking του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Πατησίων 240 ισχύει τιμή: 3,50? για τους θεατές του φεστιβάλ.