4EVER του Γιώργου Ηλιόπουλου

Από τις 15 Μαρτίου έως τις 2 Ιουνίου 2010 το θέατρο 104 Κέντρο Λόγου & Τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη θα φιλοξενήσει το θεατρικό έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου με τίτλο "4EVER". Tο έργο έχει αποσπάσει το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό Νέων Δημιουργών, έχει μεταφραστεί και παιχτεί στην Αγγλία και Γερμανία.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ένα πετυχημένο ζευγάρι αρχιτεκτόνων σε ένα ελληνικό νησί ? αποκλεισμένοι σε μια σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου που πρόκειται να ανασκευάσουν . Όλα δείχνουν ειδυλλιακά . Όλα μοιάζουν να είναι τέλεια ? όπως και η ζωή τους για τους έξω . Είναι μαζί από το σχολείο, έχουν δυο παιδιά, η εταιρία τους ακμαία? Όμως αυτό το βράδυ κάτι θα συμβεί . Η μπόρα που ξεσπά έξω από το δωμάτιο θα μεταφερθεί μέσα και θα απειλήσει τα πάντα . Μυστικά, τραύματα, επιθυμίες και απωθημένα θα έρθουν στο φως και τα πράγματα θα γίνουν επικίνδυνα ? Τα όρια θα ξεπεραστούν, τα συναισθήματα θα δοκιμαστούν και η γραμμή της λογικής θα μείνει πίσω . Το πρωί όλα θα έχουν αλλάξει...

4EVER-bw

Η δύναμη του "4EVER" δεν έγκειται τόσο στο ότι οι χαρακτήρες του βιώνουν μια καμπή γνώριμη στη ζωή όλων μας, όσο στο πώς βιώνουν την καμπή αυτή, σαν αποτέλεσμα της γνήσια σύγχρονης ελληνικής φύσης τους. Ο Ανδρέας και η Δήμητρα είναι οικείοι κι αληθινοί, γιατί είναι Έλληνες, ζουν στο σήμερα και μιλούν τη γλώσσα μας. Με έντονο ταμπεραμέντο, αλλά και με το χαρακτηριστικό σαρκαστικό και αυτοσαρκαστικό χιούμορ μας, που κάνει χαριτωμένες ακόμη και τις πιο έντονες εκρήξεις μας. Χαρακτήρες, οι οποίοι εκφράζουν την αλήθεια του φύλου τους, την αλήθεια της σχέσης τους απλά και καθημερινά όπως κι εμείς οι ίδιοι.

Τους ρόλους θα ερμηνεύσουν ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Χριστίνα Θωμαίδου.

Τη σκηνοθεσία του έργου υπογράφει η Βάνα Πεφάνη.


ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Σκηνοθεσία: ΒΑΝΑ ΠΕΦΑΝΗ
Σκηνικά: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΤΖΕΡΗΣ
Φωτισμοί: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ
Κοστούμια: ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΛΕΤΑΚΗΣ
Μουσική: (Dna) Μιχάλης Νιβολιανίτης ? Αλέξανδρος Χρηστάρας
Σχεδιασμός Ήχων Dna Lab
Επιμέλεια Κίνησης: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
Βοηθός Σκηνοθέτη: ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΜΟΥΑΙΜΗ
Παραγωγός: ΡΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Προβολή-Δημόσιες σχέσεις: ΕΙΡΗΝΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Γραφιστική Επιμέλεια: ΜΙΜΙΚΑ ΚΑΠΟΥΛΑ
Φωτογραφίες: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΣΤΟΥΣΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: FID?LIT? PRODUCTIONS

  • Έναρξη: Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010 Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα ? Τρίτη,
  • 21:30μμ 104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη:
  • Θεμιστοκλέους 104, Εξάρχεια, τηλ. 210-3826185
To Art magazine δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να την παρακολουθήσουν κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση και αντίστοιχα το Artmag System θα σας ενημερώσει για το αν είσαστε ανάμεσα στους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού.