Saristra Festival 2017 - To μεγάλο εναλλακτικό φεστιβάλ του Ιονίου επιστρέφει

To μεγάλο εναλλακτικό φεστιβάλ του Ιονίου Saristra Festival 2017[ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ FIX HELLAS] θα διοργανωθει την Παρασκευή 4, Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Αυγούστου στα Παλιά Βλαχάτα, Σάμη, Κεφαλονιά.

 

Ένα πολύ ιδιαίτερο event με δωρεάν είσοδο και την υποστήριξη της FIX HELLAS που ανάμεσα στα – σαν κινηματογραφικό σκηνικό- χαλάσματα περιλαμβάνει συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, διαλέξεις και πολλές ακόμα παράλληλες δράσεις. Πάνω από 10.000 επισκέπτες παρακολούθησαν τις 3 ημέρες της περυσινής διοργάνωσης και απόλαυσαν ονόματα όπως η Monika, o Παύλος Παυλίδης, ο Γιάννης Αγγελάκας, οι Planet of Zeus, οι She Past Away και πολλοί άλλοι.

Φέτος στην σκηνή του Saristra Festival θα ανέβουν ο σπουδαίος Βρετανός μου Pye Corner Audio - ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της ευρωπαϊκής ηλεκτρονική σκηνής για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Κ.Βήτα 22 χρόνια μετά την εμβληματική εμφάνιση των Στέρεο Νόβα στον Μακρύ Γιαλό, οι Acid Baby Jesus λίγο πριν φύγουν για ακόμα μια μεγάλη Ευρωπαϊκή περιοδεία, o ιδιοφυής Larry Gus με τα διαπιστευτήρια της DFA και ένα μοναδικό one man show, οι Nightstalker για να αποτίσουν φόρο τιμής στα «παιδιά του ήλιου», οι drog_a_tek για να εκτοξεύσουν την ηχητική καταιγίδα τους, οι A Victim Of Society με έναν από του σπουδαιότερους δίσκους της φετινή ελληνικής underground παραγωγής στις αποσκευές τους, οι Prins Obi & The Dream Warriors για ένα freak glam rock show που θα συζητηθεί, οι The Bonnie Nettles -μια από τις μεγαλύτερες φετινές εκπλήξεις της ελληνικής σκηνής που κρατούν ψηλά τη σημαία της psychedelic/garage σκηνής των 60's, ο Vagina Lips από τη Θεσσαλονίκη με έναν ξεσηκωτικό shoe gaze/ rock & roll ήχο, οι Hand & Leg λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους album στην Slovenly Recordings, οι νεοσύστατοι Πατρινοί Bedouin με με garage-pop αναφορές και ψυχωμένα live και οι Dury Dava που μπλέκουν την πανκ με την παραδοσιακή μουσική. Τις βραδιές θα κλείσουν με dj set οι Chevy και Mr. Z (και οι δυο μέλη των Needless mobile party), ο Blue Lagoon που επιστρέφει στα πλατό του Saristra και ο Nolo Areola, που θα κλείσει το φεστιβάλ με ατόφιο rock’n’roll και όχι μόνο.

Επίσης το Saristra Festival πηγαίνει και στην παραλία διοργανώνοντας δυο μεσημεριανά beach parties που θα αποτελέσουν σημείο συνάντησης των καλλιτεχνών και των επισκεπτών του. Ένα στο Acron Beach Bar - τη νέα φετινή άφιξη στην παραλία της Αντισάμου - με τον Dimitri Papaioannou στα decks και ένα στο Exile Beach Bar στην παραλία της Αγίας Παρασκευής με τον Peter Menchetti της Slovenly Recordings.