Καλοκαιρινή αμερικάνικου τύπου Δημοπρασία “yard sale” από το Myrό Antiques House

Ο Οίκος Δημοπρασιών και Τέχνης Myro Antiques House σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 19.00 στις εγκαταστάσεις του (2ο χλμ δρόμου Σουρωτής Αγίου Αντωνίου, Σουρωτή Θεσσαλονίκης) σε μια δημοπρασία εντελώς διαφορετική από τις κανονικές του: μία αμερικάνικου τύπου yard sale auction (Δημοπρασία αυλής).

Πρόκειται για ένα είδος δημοπρασίας που οι Αμερικάνοι παραδοσιακά κάνουν ακόμα και ερασιτεχνικά, στις αυλές σπιτιών ή σε κήπους, με αντικείμενα για το σπίτι ή τον κήπο, σε πολύ χαμηλές τιμές, και είναι ουσιαστικά μια αφορμή για συνάντηση φίλων, για διασκέδαση και ψώνια. Στην American style yard sale auction του Οίκου θα βρείτε έργα τέχνης, διακοσμητικά, παλιά αντικείμενα, σουβενίρ, στολισμούς σπιτιού και κήπου, και πολλά άλλα, κάποια μεμονωμένα και κάποια σε ομάδες αντικειμένων, με τιμή εκκίνησης €10 το καθένα για όλα!

Όλα τα αντικείμενα μπορείτε να δείτε με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας στην διεύθυνση https://www.myroauctions.gr, ή εναλλακτικά με μια επίσκεψη στον χώρο καθημερινά, 10.00 – 17.00. Η είσοδος στην δημοπρασία είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς!

Δυνατότητα κατάθεσης προσφοράς πριν την δημοπρασία

Αν ο πελάτης κωλύεται να παρευρίσκεται στην δημοπρασία την ημερομηνία και τις ώρες διεξαγωγής της και το επιθυμεί μπορεί να καταθέσει προσφορά χρησιμοποιώντας την δυνατότητα “MAKE OFFER” που δίνει ειδική λειτουργία της ιστοσελίδας. Επισκεφτείτε τον τομέα της τρέχουσας δημοπρασίας στην ιστοσελίδα www.myroauctions.gr για περισσότερες πληροφορίες, ή απλά, ανοίξτε κάθε αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί την περιγραφή του. Εξειδικευμένος υπάλληλος του Οίκου θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσει την προσφορά σας και να σας καθοδηγήσει με τα βήματα της υπόλοιπης διαδικασίας.

Η διαδικασία της δημοπρασίας

Την ημέρα της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το πληρώσουν και να το πάρουν ακόμη και επιτόπου, ή, εναλλακτικά να το παραλάβουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντικείμενα της δημοπρασίας βρίσκονται στον χώρο της δημοπρασίας ένα μήνα νωρίτερα, ώστε παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα εξετάσουν από κοντά. Εξάλλου, αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στο 6971890212)