Φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων» 2017

«στη σκιά των βράχων» «στη σκιά των βράχων»

Φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων». Το Φεστιβάλ που διοργανώνεται εδώ και πολλά χρόνια από το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού στο θέατρο Βράχων είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό μας ραντεβού. Με διακριτό στίγμα στην πολιτιστική ζωή της Αττικής είναι ένας θεσμός που τιμά τις αξίες της καλλιτεχνικής έκφρασης .με στόχο την ποιοτική ψυχαγωγία. Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ ξεκινά στις 7 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2017.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Βόγλη, μια σημαντική προσωπικότητα του θεάτρου και κινηματογράφου, που υπήρξε δημότης Βύρωνα, ανήσυχος και δραστήριος πολίτης. Στη μνήμη του θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στην καλλιτεχνική του πορεία από το ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι του δήμου Βύρωνα.

Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ που ξεκινά στις 7 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει εκδηλώσεις με μεγάλα ονόματα της μουσικής και του θεάτρου, παραστάσεις συναυλίες από νέους δημιουργούς αλλά και τα τοπικά εργαστήρια θεάτρου. Αγκαλιάζει τη σύγχρονη καλλιτεχνική έκφραση αλλά και την παράδοση και την ερασιτεχνική δημιουργία.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι κάθε χρόνο - παρά τη γενική οικονομική δυσπραγία - το Δίκτυο Πολιτισμού προβαίνει σε εργασίες αναβάθμισης του χώρου για την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες. Την περσινή χρονιά έγινε ανακαίνιση των καμαρινιών και των wc ενώ φέτος εκτός από την επιμέλεια της ορχήστρας (τσιμεντόστρωση) του μεγάλου θεάτρου Μελίνα Μερκούρη θα υπάρχει ένα καινούργιο κυλικείο στον περιβάλλοντα χώρο του θεάτρου.

Με τη βαθιά πεποίθηση ότι ο πολιτισμός είναι το καταφύγιο μας στους καιρούς των δυσκολιών, το φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων» παραμένει μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή, που μας δίνει τη δυνατότητα να συναντηθούμε και να δημιουργήσουμε τις δικές μας οάσεις.

Από τις 7 Ιουνίου έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2017, δίνουμε το δικό μας ραντεβού στο φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων».

Ακολουθεί συνημμένο αρχείο με το αναλυτικό πρόγραμμα

Πληροφορίες
Φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων» 2017

Από τις 7 Ιουνίου έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2017

Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού
τ. 2107609340, 210 7609350

Προπώληση: Γραφεία Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού
Ευαγγελικής Σχολής 26, Βύρωνας, 6ος όροφος
ώρες 11:00-14:00 (εκτός Σ/Κ)

Ταμείο Θεάτρου Βράχων (από 29/5) ώρες 12:00-20:00
Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4, Αθήνα ώρες 11:00-19:00

Από τον διαδικτυακό ιστότοπο του Φεστιβάλ www.festivalvraxon.gr