Deree Open Fest: όλη η Αθήνα σε ένα φεστιβάλ

Deree Open Fest Deree Open Fest

Ένα φεστιβάλ πολυσυλλεκτικό, το Deree Open Fest, που κλείνει μέσα του όλη την Αθήνα και ανοίγει τις πόρτες του σε φοιτητές, απόφοιτους, φίλους του Deree και φυσικά σε όλους τους Αθηναίους, διοργανώνει για πρώτη φορά το Deree – The American College of Greece από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στο campus της Αγίας Παρασκευής.

Το φεστιβάλ θα ανοίξει ατμοσφαιρικά το βράδυ της Παρασκευής 9 Ιουνίου (στις 22:00), κλείνοντας το μάτι στην Αμερική των 60s, με ένα αυθεντικό Prom Night Party, σε concept και επιμέλεια του Κωνσταντίνου Δαγριτζίκου, απόφοιτου του Deree και συν-ιδιοκτήτη του δημοφιλούς six d.o.g.s, και της ομάδας του.

Το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουνίου, από τις 11.00 έως τις 20:00, το campus μεταμορφώνεται και γεμίζει με χρώματα, γεύσεις, θεάματα, και πολλά συναρπαστικά events για μικρούς και μεγάλους.

Το αγαπημένο απ’ όλους The Meet Market μεταφέρει τις καινοτόμες ιδέες του στο Deree. Τοπικά προϊόντα, χειροποίητα ρούχα, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα, είδη σπιτιού, και πολλά άλλα θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών, στο μαγευτικό πράσινο του campus.

Παράλληλα, ένα πρωτοποριακό Tech Fair αναμένεται να αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον του κοινού, με πλούσιο περιεχόμενο: έκθεση μεγάλων τεχνολογικών brands, παρουσιάσεις για τις νέες τάσεις, καθώς και εργαστήρια τεχνολογίας. Περισσότερες από 20 εταιρείες και ειδικοί του κλάδου θα δώσουν το «παρών» τους, ενώ τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψει και το Virtual Reality Park που θα εγκατασταθεί ειδικά για το Tech Fair.

Το φεστιβάλ θα γεμίσει ακόμα μυρωδιές και Street Food γεύσεις, με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστηρίου, αλλά και από τις μαγειρικές παρουσιάσεις από το School of Gastronomy, για τους γνώστες και μη της μαγειρικής τέχνης, που θα θελήσουν να ανακαλύψουν νέες γαστρονομικές προκλήσεις.

Από το Deree Open Fest δεν θα λείψουν ούτε τα θεάματα, με θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις που θα παρουσιάσουν οι φοιτητές της Σχολής Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich του Deree, ενώ θα υπάρξουν δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για τα μικρά αλλά και τα «μεγάλα» παιδιά, όπως καλλιτεχνικά εργαστήρια και Escape Room.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν wellness και meditation sessions, όπως yoga, pilates, και body art, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες, όπως: τουρνουά τένις και αγώνα μπάσκετ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του εκλεκτού προπονητή και αθλητικού διευθυντή του Κολλεγίου, Arthur Christopher – κατά κόσμον Θανάση Χριστοφόρου. Και φυσικά, οι καλεσμένοι θα μπορούν να απολαύσουν την ολυμπιακών προδιαγραφών πισίνα του Κολλεγίου, η οποία θα είναι ανοιχτή την Κυριακή για δροσερές βουτιές!

Τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν για το Ταμείο Υποτροφιών του Deree, ώστε να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες εκπαίδευσης στη νέα γενιά.

Να είμαστε όλοι εκεί!

Πληροφορίες
Deree Open Fest: όλη η Αθήνα σε ένα φεστιβάλ

six d.o.g.s Prom Night, The Meet Market, τεχνολογία και απρόσμενα events για όλους, σε ένα καλοκαιρινό μείγμα γεμάτο ενέργεια

Από Παρασκευή βράδυ 9/6 έως και Κυριακή 11/6/2017

Ελεύθερη είσοδος στο campus Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουνίου 2017
Γραβιάς 6, 153 42 Αγία Παρασκευή

Με την υποστήριξη των:
six d.o.g.s, The Meet Market, Κωτσόβολος, Sony PlayStation Greece, Samsung Electronics Hellas, Lenovo, iStorm, Apple Premium Reseller, HP, HMD (the Home of Nokia phones), Epson

Με τη συμμετοχή των:
ATC, Budgee, Caeleste Shop, CSI Institute, Doobbear, esc-rooms, Hewlett Packard Enterprise, ΜindSpace, MIT Enterprise Forum, Mobiltron, Nannuka, Parky, Sylipsis, Wheels of Travel

Σχετικά με το Deree – The American College of Greece

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 27 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NEASC (New England Association of Schools and Colleges) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 5 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας και της Εκπαίδευσης.

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 142 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το γυμνάσιο και λύκειο Pierce, το Deree – που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.