5ο Santa Run στα Χανιά

Για πέμπτη χρονιά, το Santa Run, η μεγαλύτερη γιορτή αλληλεγγύης της πόλης των Χανίων, που όσοι την έχουμε στηρίξει ξέρουμε πραγματικά πόση χαρά προσφέρει σε όσους συμμετέχουν και όσους αποδέχονται τα δώρα του, είναι και φέτος εδώ, στα Χανιά.
Το σωματείο Santa Run, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, διοργανώνει το 5ο Santa Run στα Χανιά για την ενίσχυση των συλλόγων ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη” και Ορίζοντας, που ασχολούνται με παιδιά της πόλης μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Πρόκειται για μια γιορτινή διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Μια πορεία περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων, όπου οι συμμετέχοντες φορούν στολές Άι Βασίλη. Όλη η πόλη είναι παρούσα, από τα καταστήματα της διαδρομής που προσφέρουν κεράσματα στους συμμετέχοντες, μέχρι τους χανιώτες dj που γεμίζουν με πολλή μουσική τους δρόμους της πόλης. Στο Santa Run είμαστε όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης αποδίδονται στους τέσσερις ωφελούμενους συλλόγους. Από τις τέσσερις προηγούμενες διοργανώσεις έχουν δοθεί 151.304 ευρώ από το σωματείο του Santa Run. Φέτος ελπίζουμε να αυξήσουμε σημαντικά αυτό το ποσό με στόχο να αγγίξουμε τις 100.000 ευρώ.

Όλοι μαζί μπορούμε φέτος να ξεπεράσουμε τις 7.000 συμμετοχές και να κάνουμε τα Χανιά πιο χαρούμενα, πιο ζωντανά, πιο ανθρώπινα και πιο γιορτινά από ποτέ.

Φέτος, ο Άγιος Βασίλης θα έρθει στα Χανιά την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου!

Χώρος διεξαγωγής: 1ο Γυμνάσιο Χανίων – Πλατεία Δημοτικής Αγοράς

Πρόλαβε να κλείσεις τη στολή σου διαδικτυακά στο: www.santarunchania.com ή σε επιλεγμένα καταστήματα των σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ σε όλη την Κρήτη.

Κόστος συμμετοχής: 15€ (δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 20/12/2015)

Η κάθε συμμετοχή – δωρεά περιλαμβάνει:

  • Στολή Άγιου Βασίλη
  • Κεράσματα στη διαδρομή
  • Δωρεάν είσοδο στο πάρτι
  • Μία δωρεάν μπίρα στο πάρτι
  • Δώρα και προσφορές χορηγών

Την τσάντα συμμετοχής θα την παραλάβετε την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 21:00, από το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού με την επίδειξη της αγοράς κουπονιού.

Αποκλειστικά για τους διαμένοντες εκτός της πόλης των Χανίων, μπορείτε να παραλάβετε την τσάντα συμμετοχής και την ημέρα του Santa Run, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, από τις 09:00 έως τις 12:00 έξω από το χώρο διεξαγωγής.

Σε περίπτωση που δεν έχουν εξαντληθεί οι στολές θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου από το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού (σημείο διάθεσης της τσάντας συμμετοχής) με τιμή συμμετοχής 20€.