«4ο φεστιβάλ elamazi» στο Άλσος Κηφισιάς

Το elamazi.gr προσκαλεί μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ για να γιορτάσουμε μαζί την «έναρξη του καλοκαιριού των παιδιών» μέσα σε μια πραγματική όαση το Άλσος Κηφισιάς.

 

Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και επιλεγμένους θεατρικούς συνεργάτες, έχουμε ετοιμάσει με αγάπη πλήθος δρώμενων αφιερωμένων σε ολόκληρη την οικογένεια, ανανεώνοντας το ραντεβού μας και φέτος.

Μέσα σε ένα περιβάλλον εναρμονισμένο με τη φύση και τη ψυχολογία των μικρών μας φίλων, θα πραγματοποιηθούν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, παραστάσεις καραγκιόζη, εργαστήρια εικαστικών, μουσικοκινητικής, παραδοσιακής μουσικής και οργάνων, χορού, kids yoga, παιχνίδια μικρών – μεγάλων, αθλοπαιδιές, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα χαρίσουν για μια ακόμα φορά μια αξέχαστη εμπειρία σε παιδιά , γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, νονούς και νονές!

Πέραν όλων των παραπάνω, δίνεται η μοναδική δυνατότητα να συνδυαστούν όλα αυτά μέσα στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Άλσους της Κηφισιάς στο οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο η μεγαλύτερη ανθοκομική έκθεση και μπορούν όλοι να περιηγηθούν στις μεγάλες εκτάσεις φυσικού κάλλους παίρνοντας μια βαθιά ανάσα από την καθημερινότητα στη μεγαλούπολη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Άλσος Κηφισιάς, είναι εύκολα προσβάσιμο με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (στάση Κηφισιά) καθώς και με πολλά μέσα συγκοινωνίας ( π.χ λεωφορεία).

Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ (προπώληση) και 6 ευρώ (ταμείο) και θα ενημερωθείτε σύντομα για την ημερομηνία προπώλησης καθώς και για τις προσφορές μας με έκπτωση 20% στους 1.000 πρώτους!

Και ασφαλώς, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τους χορηγούς επικοινωνίας για δωρεάν προσκλήσεις!

Το πλήρες πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.elamazi.gr