Παραμονή πρωτοχρονιάς στο λιμάνι με την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας

Με ένα μεγάλο, μουσικό, ανοιχτό πάρτι για όλους αποχαιρετά το 2014 η Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας.

Τέσσερα δημοφιλή νεανικά γκρουπ, οι Imam Baildi, οι Εκμέκ, οι Bordo και οι Paranaue και μια αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια, η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα ανεβούν στη σκηνή στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι, την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου από τις 21:00 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η είσοδος στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι θα είναι ελεύθερη.

Την βραδιά θα ξεκινήσουν οι Bordo, μία μπάντα με διαφορετική άποψη πάνω στην ενορχήστρωση και την σύνθεση. Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Εκμέκ, οι οποίοι συνδυάζουν την ελληνική μουσική με επιρροές από το Μεξικό και τα λάτιν. Το ρυθμό για την αλλαγή του χρόνου θα τον δώσουν ξεσηκώνοντας το κοινό οι Paranaue με τα κρουστά τους.

Λίγο μετά την υποδοχή του 2015 στην σκηνή θα ανεβούν οι Imam Baildi με «εκλεκτή καλεσμένη» την Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία θα ερμηνεύσει κομμάτια από όλη την πορεία της και καλεσμένο -έκπληξη στα κρουστά τον Carlos Menendez.

Η παρέα των Imam βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, καθώς στο διάστημα που προηγήθηκε και ακολούθησε την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «III» έχουν δώσει δεκάδες συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική με κορυφαία τους το «Montreal Jazz Festival», το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά.

Την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Σταύρος Μύθος (Ερωτικός 94,8).

 

pic-0-norm1268