Μεγάλη εκδήλωση στην Τεχνόπολη για τα 20 χρόνια SOS Ιατροί

20 χρόνια SOS Ιατροί 20 χρόνια SOS Ιατροί

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τα 20 χρόνια SOS Ιατροί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Περισσότεροι από 2000 Αθηναίοι χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί με τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα πανηγυριού.

Στον κατάμεστο χώρο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος και ιδρυτής των SOS ιατρών Γιώργος Θεοχάρης έστειλε το δικό του χαιρετισμό στους παρευρισκομένους και μίλησε για την προσφορά και τους στόχους της οργάνωσης.

τάθηκε στην προσπάθεια επέκτασης ιατρικής τεχνολογίας στα σπίτια των ασθενών σε συνεργασία με ερευνητικά ιδρύματα και στην δημιουργία πρότυπων ιατρείων και πολυιατρείων σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Τόνισε την προσπάθεια της έρευνας που κάνουν 20 χρόνια τώρα για την κατ'οίκον νοσηλεία, χωρίς βοήθεια από το κράτος, κάτι που καθιστά τους SOS γιατρούς πρωτοπόρους σε παγκόσμιο επίπεδο μιας και δεν υπάρχει στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι ανάλογο. Οι SOS ιατροί συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατ'οίκον νοσηλεία και είναι στην διάθεση του κοινού 24 ώρες το 24ωρο.

Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια SOS ιατροί, συμμετείχε ο Νίκος Φιλιππίδης με την ορχήστρα του και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες της δημοτικής μας μουσικής οι οποίοι έπαιζαν ασταμάτητα για 4 ώρες παραδοσιακά τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας ενώ το Λύκειον των Ελληνίδων παρέσυρε τους πάντες σε χορό.
Από τη βραδιά δεν έλειψε η ευαισθησία, καθώς μαζεύτηκαν πολλά φάρμακα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου .
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ απέδειξαν ότι ξέρουν να το γλεντάνε και υπόσχονται να παραμείνουν ενεργοί και δίπλα σε κάθε ασθενή που τους έχει ανάγκη και τις επόμενες 20 ετίες!

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

SOS ΙΑΤΡΟΙ – 20 χρόνια μαζί
Μεγάλη εκδήλωση στην Τεχνόπολη για τα 20 χρόνια SOS Ιατροί

Βίντεο από την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι YouTube των SOS ΙΑΤΡΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το site των SOS ΙΑΤΡΩΝ, βρείτε μας στο Facebook, καλέσετε στο 1016 ή στο 6940458289 και 6946834847 (Λένα Παναγιωτοπούλου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « The Greek Play Project Συζήτηση: Ιστορία Μηδέν »