Χειροτέχνικα 2013

Η Χειροτέχνικα, η μοναδική έκθεση ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα, πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά, στον πολυχώρο The Hub, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να μπει στον δημιουργικό κόσμο του DIY!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της 1ης έκθεσης (Οκτώβριος 2011), η Χειροτέχνικα 2013 μεγαλώνει και καταλαμβάνει 1.000τ.μ. φιλοξενώντας περισσότερους από 35 προμηθευτές υλικών και εργαλείων χειροτεχνίας, καλλιτεχνικά εργαστήρια και εκδοτικούς οίκους. Παράλληλα, στο Lipton Crafts Room, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο χωρητικότητας 200+ ατόμων θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης δωρεάν παρουσιάσεις και εργαστήρια, πάνω σε διαφορετικά είδη χειροτεχνίας, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς crafter!

Στη Χειροτέχνικα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για ό,τι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά του DIY, να εγγραφεί σε σεμινάρια, να αγοράσει υλικά, εργαλεία και βιβλία και φυσικά να δει όλα όσα έχουν να προσφέρουν οι επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα, μπορεί να παρακολουθήσει εργαστήρια και παρουσιάσεις, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του πάνω στη χειροτεχνία και το χειροποίητο.

Είσοδος Ελεύθερη
Το απόλυτο σημείο συνάντησης για επαγγελματίες, χομπίστες και φαν του χειροποίητου!

Είτε είσαι χομπίστας, επαγγελματίας δημιουργός, νέος fan της χειροτεχνίας ή παλιά καραβάνα στο DIY, η Χειροτέχνικα αποτελεί το απόλυτο σημείο συνάντησης, αφού όλα τα είδη χειροτεχνίας (πλέξιμο, ραπτική, κέντημα, χαρτοτεχνίες, κόσμημα, σαπούνια, κεριά, καλλυντικά, μαγειρική κ.ά.) βρίσκουν στέγη στη μεγαλύτερη γιορτή χειροποίητου της Ελλάδας!

Μπες στο xeirotexnika.gr και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!

Πληροφορίες συμμετοχής για Εκθέτες - Λίγες θέσεις έχουν μείνει ακόμα!

Επαγγελματίες που έχουν σχέση με το χειροποίητο (εργαστήρια, καταστήματα) και ενδιαφέρονται να εκθέσουν στην "Χειροτέχνικα 2013" μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο www.xeirotexnika.gr ή να στείλουν ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καλέσουν στο 210 8024240 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Λίγα λόγια για το Ftiaxto.gr:

Το Ftiaxto.gr δημιουργήθηκε τo 2007, όταν μία παρέα νέων γυναικών ανακάλυψε την χαρά της δημιουργίας και του χειροποίητου. Όλα ξεκίνησαν από το πλέξιμο για να ενταχθούν πολύ σύντομα στη θεματολογία και άλλα είδη χειροτεχνίας, όπως το κόσμημα, η ραπτική, το βελονάκι, το κέντημα, η μαγειρική, η κηπουρική... οτιδήποτε μπορεί να φτιάξει κανείς με τα χέρια του, με οποιοδήποτε υλικό τον εμπνέει και για οποιαδήποτε χρήση μπορεί να φανταστεί!

Στο Ftiaxto.gr μπορεί κανείς να βρει οδηγίες βήμα βήμα για διάφορα projects, video εκπομπές με οδηγίες για διάφορες δημιουργίες, ιδέες και προτάσεις για κατασκευές, καταστήματα υλικών σε Αθήνα, επαρχία και εξωτερικό, προτεινόμενα βιβλία, περιοδικά, σεμινάρια, υλικά και εργαλεία κ.ά. Τον Οκτώβριο του 2012 εγκαινιάστηκε και το e-shop του ftiaxto.gr, το οποίο περιέχει ποικιλία δυσεύρετων στην Ελλάδα υλικών χειροτεχνίας.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.xeirotexnika.gr
www.ftiaxto.gr
http://www.facebook.com/ftiaxto
Ωράριο Λειτουργίας: 10.00 - 22.00
The Hub: Αλκμήνης 5 - Γκάζι, Μετρό Κεραμεικός | www.thehubevents.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Le bon gout @ B612 Bigger Than Hip Hop Festival »