Πάρτυ μασκέ για τα 2 χρόνια του Art Magazine!

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που το Art magazine βρέθηκε online. Δυο χρόνια που μεταφράζονται σε 2.500 δημοσιεύσεις άρθρων, 2.700 εγγεγραμμένα μέλη και 6.700 υποστηρικτές μέσω της πλατφόρμας του Facebook.Ο βασικός μας στόχος ήταν και παραμένει να είναι η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, αλλά και σε ειδήσεις και υπηρεσίες που δεν παρέχονται από κανέναν άλλο ιστοχώρο στην χώρα μας, πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Την περίοδο 2010-2011, το Art magazine "μεγάλωσε" απότομα τριπλασιάζοντας τις επισκέψεις του και τους υποστηρικτές του, ενώ στάθηκε δίπλα σε σημαντικές εκδηλώσεις πανελλαδικού και διεθνούς ενδιαφέροντος ως χορηγός επικοινωνίας. Εξέλιξε και συνεχίζει να εξελίσσει το πρωτοποριακό σύστημα των διαγωνισμών του και προσέφερε μέσα στον ένα χρόνο λειτουργίας του «Ticketing System» τον πραγματικά ασύλληπτο αριθμό των 3.700 εισιτηρίων για θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις κ.α.

Η συντακτική ομάδα ?μπολιάστηκε? με νέες προσθήκες, ενώ σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με τον παγκόσμιο φορέα TED έδωσε έμπνευση και γνώση όχι μόνο στους επισκέπτες του περιοδικού, αλλά και στους απανταχού δημιουργικούς και ανήσυχους Έλληνες.

Συμπληρώνοντας τα δύο χρόνια του και μετά από το μοναδικό περσινό αποκριάτικο πάρτυ, το Art magazine αποφάσισε και φέτος να το γιορτάσει με τον ίδιο τρόπο? με μάσκες, σερπαντίνες και πλούσια χαμόγελα!

1st-year
Στιγμιότυπο απο το πάρτυ του 2010


Σας περιμένουμε λοιπόν την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 23.00 στον φιλόξενο και ολοκαίνουργιο πολυχώρο @Ρουφ να γιορτάσουμε μαζί τα 2α γενέθλια του Art Magazine!
Πολυχώρος @Ρουφ
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 10 & Ανδρονίκου 18, Ρουφ ? Γκάζι (κοντά στο μετρό Κεραμεικός) [Χάρτης]
Είσοδος: Δωρεάν
Ώρα προσέλευσης: 23.00
Ποτά: 5? (απλό) και 8? (special)

Όσοι παρευρεθούν θα πάρουν αυτόματα μέρος στην μεγάλη κλήρωση για προσκλήσεις δεκάδων παραστάσεων στην Αθήνα και για cds του Bellerophone! Τα κουπόνια θα δίνονται στους επισκέπτες απο τις 23.00 μέχρι 01.00 όπου και θα γίνει η μεγάλη κλήρωση.Όλες οι παραστάσεις του μεγάλου διαγωνισμού!
H διαδικασία του διαγωνισμού: Δείτε τις λεπτομέρειες!

20 Bellerophone Cds

bellerophoneΤα Sonic Sculptures Cds είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που χαρακτηρίζεται ως συνεχής μιας και από το ξεκίνημα της το 2004 βρίσκεται σε εξέλιξη. Στόχος η δημιουργία μίας πλατφόρμας πάνω στην οποία ο καθένας, με τη χρήση κατάλληλων controllers θα είναι σε θέση να δημιουργεί κάθε φορά διαφορετικά και ενδιαφέροντα (ή μη) ηχητικά τοπία μέσω συγκεκριμένων τεχνικών παραγωγής ήχου όπως live sampling, μεταβλητές ταχύτητες αναπαραγωγής, tape delay, φίλτρα και sine waves. Πρόκειται για την πρώτη του κυκλοφορία για την ιταλική setoladimaiale και δεύτερη συνολικά μετά το "11 songs for polaroids and playmobils" που κυκλοφόρησε το 2006 από την dreamwaves.

www.setoladimaiale.net, www.bellerophone.gr, www.myspace.com/bellerophone

Διαβάστε την συνέντευξη του Bellerophone (aka Δημήτρης Σαντζιλιώτης)